Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / τάσεις και βερνικια νυχιων

τάσεις και βερνικια νυχιων

Τάσεις και βερνικια νυχιων - Οι νέες τάσεις της μόδας σε σχέδια νυχιών

Τα καλά διατηρημένα φυσικά νύχια βάφονται ακόμα καλύτερα και τονίζουν το στυλ της προσωπικότητας σας. Δεν παίζει ρόλο μόνο η προτίμηση για το χρώμα, αλλά σε κάθε περίπτωση πόσο έχουν φθαρεί τα νύχια. Τα βερνίκια νυχιών της Naildesign αφήνουν μεγάλο περιθώριο για δημιουργικό σχεδιασμό των νυχιών. Είτε πρόκειται για ένα επιχειρηματικό ραντεβού, είτε για μια πρεμιέρα ή το trendy after work party έχετε την επιλογή να καλύψετε τα νύχια σας με βερνίκια Nailart Design με παστέλ χρώματα ή εντυπωσιακές νέον αποχρώσεις. Εδώ τα βερνίκια νυχιών είναι χωρίς aceton και κατάλληλα για τεχνητά και φυσικά νύχια.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας και περιηγηθείτε μέσα στις σελίδες του καταλόγου μας που έχουν θέμα τα βερνίκια νυχιών. Εάν πρέπει να αρθεί το UV Gel τότε εξασφαλίζεται η σταθερότητα με τον σταθεροποιητή της Vylet-Nails Naildesign No Lite. Φροντίδα και βοήθεια στα εύθραυστα νύχια μπορείτε να δώσετε με το σκληρυντικό νυχιών της Vylet Nails και με το προϊόν για το γέμισμα στα αυλάκια των νυχιών επίσης τας Vylet Nails, που κάνει την άσχημη μετάβαση από το φυσικό νύχι στο τεχνητό, αόρατη. Σας προσφέρουμε πολλές επιλογές στα βερνίκια νυχιών , από καλοκαιρινά χρώματα, μέχρι μεταλλικές αποχρώσεις και γαλλικό μανικιούρ. Για να μπορείτε να φορέσετε το βερνίκι νυχιών σας γρήγορα χωρίς να περιμένετε, μπορείτε να βρείτε τον στεγνωτήρα ψεκασμού, ώστε τα νύχια σας να στεγνώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα. Βερνίκια Νυχιών Naildesign- έτσι ώστε τα νύχια σας να είναι ιδιαίτερα.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€