Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / τάσεις και βερνικια νυχιων
Δοκιμάστε NDED νύχι νυχιών με ολογραφικά αποτελέσματα για όμορφα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+


Όμορφα νύχια η σωστή συντήρηση και στυλ πάρα πολύ να ενισχύσει τη συνολική εμφάνιση, που σχεδιάζονται με τις όμορφες δημιουργίες. Δεν είναι πάντα ένα τέλειο νύχια διαχείριση σχεδιασμό τόσο εύκολο όσο θα επιθυμούσε. Μια κλασική ζωγραφική φαίνεται κομψό και κομψό. Αλλά είναι απλά πάρα πολύ βαρετό σε μερικούς. Ενώ δεν είναι απαραίτητα. Ολόγραμμα μας μπορούν να σας στιλβωτικές ουσίες Καρφί καρφιά το λαμπρό φως σε ένα διαφορετικό χρώμα απεικόνισης. Να επωφεληθούν από αυτό το μοναδικό παιχνίδι των χρωμάτων για τα νύχια σας και να πάρετε θαυμάζοντας ματιές.
Το χρώμα μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα, όπως κάθε παραδοσιακό βερνίκι νυχιών. Είναι ξερά, έχετε ένα όμορφο shimmer του ουράνιου τόξου για τα νύχια σας. Φυσικά, μπορείτε να συνδυάσετε το βερνίκι νυχιών με άλλες διακοσμήσεις όπως καταθέτες ή μικρά στρας. Το χρώμα ενεργεί μόνος αλλά επίσης απόλυτα λαμπερό.

Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.3077
Επισκόπηση
5
4
4
9
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής