Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / τάσεις και βερνικια νυχιων
Το ιδιαίτερα αδιαφανές χρώμα, βερνίκι νυχιών PURE βαθμολόγησης τα καλύτερα αποτελέσματα χρώματος

Λεπτομέρειες
+

Σας αρέσει, αν το βερνίκι για τα νύχια, αλλά και για τα νύχια ταιριάζει οπτικά το ντύσιμό σας; Στη συνέχεια μπορείτε να χρωματίσετε νύχια σας ακριβώς με μας NDED χρώμα καρφί Λάκκα καθαρό. Με αυτό το βερνίκι νυχιών, είναι πλήρως σύμφωνα με την τάση, και θα βρείτε το κατάλληλο χρώμα που εναρμονίζει με το σκάφος σας ρούχα. Ξεκινήστε με τα βήματα του ένα μικρό, κλασικό ή ευεξίας μανικιούρ. Αφού έχετε ολοκληρώσει κάποιο από αυτά τα χέρι και καρφί φροντίδα προγράμματα, σας συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα παλτό βάσεων για τα νύχια σας. Σκοπός της είναι ότι ένα χρωματιστό βερνίκι νυχιών, δεν λεκιάζει τα το καρφί μετά την αφαίρεση. Αυτό μπορεί να συμβεί εύκολα ειδικά με πολύ φωτεινά χρώματα. Αφότου το παλτό βάσεων είναι ξηρό, μπορείτε να αρχίσετε τη ζωγραφική τα πρώτα πέντε νύχια. Αφήνουμε να σκληρύνει το χρώμα για τα νύχια σας. Παρά την υψηλή αδιαφάνεια του χρώματος μας συστήσει πολωνική καρφί, εφαρμόσαμε δύο στρώματα του καρφί Λάκκα. Έτσι, μπορείτε να επιτύχετε ακόμα καθαρότερη αποτέλεσμα χρώμα για τα νύχια σας. Αφήστε ξηρό εντελώς και αυτό εφαρμόζεται το στρώμα. Τέλος, να χρωματίσετε ένα κορυφαίο παλτό για τα νύχια σας και σφραγίδα το χρώμα χρώμα που. Με αυτό μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μπορεί να συμβεί χωρίς μεταγενέστερη γρατσουνιές στο χρώμα χρώμα. Μην περιμένετε άλλο, διότι πολλά μοντέρνα χρώματα καρφί στούντιο-ποιότητα ήχου, αλλά στην απίστευτη χαμηλή τιμή, σας περιμένει στο online κατάστημά μας.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.4167

Επισκόπηση

5
17
4
17
3
2
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής