Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Τζελ LED
NAIL-EON Gel Βερνίκι νυχιών HIGHLIGHTS

Λεπτομέρειες
+

Τα χρώματα gel NAIL-EON κυριώτερα σημεία είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες για την απλή και εύκολη τέχνη νυχιών. Τα επιχρίσματα gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με ένα συμβατικό gel προσομοίωσης ή ως σόλο βερνίκι νυχιών και μπορεί να επιτευχθεί με την φλούδα εύκολα από το καρφί από το αποτέλεσμα.

Επιστρώσεις συχνά επίσης αναφέρεται ως ματ βερνίκι νυχιών ή Gelpolish gel. Συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα των βερνικιών και UV gel και παρέχουν ένα σταθερό βαφής πάνω στο νύχι με μακρά διάρκεια ζωής. Αυτό είναι το NAIL-EON gel απλά σε το περιποιημένο φινίρισμα και παγωμένος εφαρμοσμένη φυσικό νύχι. Θα χρησιμοποιηθεί ένα παλτό βάσεων για καλύτερα αποτελέσματα ως το πρώτο στρώμα. Η επίστρωση gel ακολουθεί μετά τη θεραπεία. Όλα τα στρώματα του gel πρέπει να εφαρμόζονται πιό αραιά και να σκληρύνει ξεχωριστά, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται μια ολοκληρωμένη θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Το στρώμα του ιδρώτα κάθε παραμένει στην επιφάνεια. Κάθε θέση μοντέλο, ένα κορυφαίο παλτό ως ένα τελικό παλτό του sealer εφαρμόζεται εν προκειμένω. Οι επιστρώσεις πηκτής NAIL-EON κυριώτερα σημεία είναι χωρίς οξύ και, επομένως, κατάλληλη επίσης υποαλλεργικά. Θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λάμπες UV και LED light μονάδες όσο.ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.5

Επισκόπηση

5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής