Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών
NAIL-EON βερνίκι νυχιών UV ακραία glitter - αφρώδεις τέχνη νυχιών

Λεπτομέρειες
+

Μια καλή προετοιμασία των καρφιών πριν από την εφαρμογή η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών ακραία λάμψη απαιτείται για καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά είναι τα νύχια περιποιημένα και πρότυπο και γεμάτοι με αστάρι για το ιδανικό πρόσφυση. Το φυσικό νύχι είναι γεμάτοι με μια στρώση βάσης, η εφίδρωση παραμένει στρώμα πάνω στο νύχι.
Εφαρμόζεται η ακραία glitter UV βερνίκι νυχιών NAIL-EON σαν μια κανονική βούρτσα βερνίκι νυχιών. Το λεπτό επίστρωμα θεραπεύεται στη συνέχεια υπό Υπεριώδεις ακτίνες και ανέπτυξε τους επίδραση ΜΑΡΜΑΡΥΓΊΑ. Τώρα, η παρακολούθηση πραγματοποιείται ως συνήθως. Είτε στη σφράγιση για το καθαρισμένο καρφί εφαρμόζεται αμέσως, εναλλακτικά ακόμη καρφί τέχνης με διάφορα στοιχεία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Παλτό, το οποίο παρέχει ένα γυαλιστερό, ανθεκτικό στις γρατσουνιές και έτσι πολύ ανθεκτικά επιφάνεια είναι σφραγισμένη με μια κορυφή. Ένα καρφί πετρελαίου, η οποία εξασφαλίζει τη λεία επιδερμίδα, λάμπει καρφιά και όμορφα χέρια συνιστάται για την πρόσθετη προσοχή.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής