Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών
NAIL-EON επίδραση νιφάδα UV βερνίκι νυχιών για όμορφη καρφί τέχνης

Λεπτομέρειες
+

Η NAIL-EON επίδραση UV βερνίκι νυχιών νιφάδα που ονομάζεται επίδραση gel εφαρμόζεται για το βερνίκι. Τα διαφανή επιστρώματα που καλύπτουν το καρφί με ένα shimmering στρώμα και ταυτόχρονα εξασφαλίζεται ότι ο σχεδιασμός είναι μακράς διαρκείας, γρατσουνιά-ανθεκτική και ανθεκτική.

Για τη χρήση της Νιφάδας βερνίκι νυχιών UV NAIL-EON αποτέλεσμα είναι η επιφάνεια από φυσικό ή τεχνητό νύχι επάνω και να ξεσκονιστεί μακριά. Στη συνέχεια, ένα παλτό βάσεων εφαρμόζεται και σκληρυμένα στο Υπεριώδες φως για 120 δευτερόλεπτα. Η εφίδρωση στρώμα παραμένει στην επιφάνεια των νυχιών, και χρησιμεύει ως βάση για το χρώμα αποτέλεσμα. Το βερνίκι gel είναι βαμμένο σε ένα πλούσιο επίπεδο μέχρι και τη θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Ένα κορυφαίο παλτό είναι χρησιμοποιούνται για τη σφράγιση τελικά το καρφί. Αυτό είναι εφαρμοσμένος στην επίδραση UV βερνίκι νυχιών νιφάδα NAIL-EON με στρώμα του ιδρώτα και επίσης την θεραπευτεί. Η προκύπτουσα στρώμα διασπορά αφαιρείται με τη σκούπα. Εναλλακτικά, ένα στίλβωση πετρέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μέγιστη λάμψη.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής