Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών
NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών μετάξι - σατέν και ανθεκτικό καρφιά

Λεπτομέρειες
+

Μεταξένια λαμπερά νύχια είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση, καθώς και για το βράδυ. Το NAIL-EON μετάξι UV βερνίκι νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών. Από τη θεραπεία με Υπεριώδες φως, αυτό το προϊόν περιέχει την υψηλής αντοχής και την αντοχή.

Η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών είναι μετάξι για φυσικά νύχια όπως ισχύουν όσο για Τεχνητά νύχια από ακρυλικό ή τζελ. Ένα παλτό βάσεων πρέπει να προστεθούν στο φυσικό νύχι ως ένα παλτό βάσεων, η οποία διατήρησε το προκύπτον σκλήρυνση εφίδρωση στρώμα στην επιφάνεια των νυχιών. Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται ένα αλφαβητάρι για την αξιόπιστη προσκόλληση. Μετά την προετοιμασία των νυχιών, είναι η NAIL-EON UV εφαρμόζεται βερνίκι νυχιών μετάξι την επιθυμητή απόχρωση και την θεραπευτεί με υπεριώδες φως. Να σημειωθεί είναι ότι το πάχος του στρώματος πρέπει να είναι τόσο λεπτό όσο το δυνατόν να επιτευχθεί μια πλήρης θεραπεία. Η εφίδρωση στρώμα αφαιρείται, μεταξένια χρωματιστά νυχιών μπορεί να είναι τώρα περαιτέρω επεξεργασία με διάφορους τρόπους. Είτε το κορυφαίο παλτό ως στεγανωτική ουσία εφαρμόζεται αμέσως, εναλλακτικά μια τέχνη νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί πριν.

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής