Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών
NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel - συναρπαστικό αποτέλεσμα για τα νύχια

Λεπτομέρειες
+

Sparkellacke ξηρό άνισα, και να δημιουργήσει μια τέτοια συναρπαστική επιπτώσεις στην επιφάνεια των νυχιών. Η NAIL-EON UV βερνίκι νυχιών Sparkel σε διάφορους χρωματισμούς εφαρμόζεται όπως ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών σε φυσικά και τεχνητά νύχια και σκληρύνει gel βερνίκι υπό υπεριώδες φώς.
Η NAIL-EON UV καρφί πολωνική μπορεί Sparkel ακρυλικό και γέλη νύχια και εφαρμόζεται στο φυσικό νύχι καλά προετοιμασμένη και παράγει το λεγόμενο Sparkel ή άμμο επίδραση. Ένα παλτό βάσεων είναι ιδιαίτερα σημαντικό ως βάση για το φυσικό νύχι, το εφίδρωση παραμένει στρώμα πάνω στο νύχι. Για κάθε τύπο των νυχιών, η εφαρμογή του ένας συνδέοντας πράκτορας καθήκον αστάρι που εξασφαλίζει ότι τίποτα να φλοιό. Το παλτό πηκτωμάτων εφαρμόζεται όπως άλλες βερνίκι νυχιών με τη βούρτσα, με τη διαφορά, που σκληραίνει το προϊόν υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Αυτό δημιουργεί ένα στρώμα του ιδρώτα που αφαιρείται με μια σκούπα. Για σφράγιση από μια κορυφαία παλτά είναι επίσης σκληρύνει εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Πριν το καρφί μπορούν να διακοσμηθούν εκτός από το Sparkellack με την τέχνη νυχιών κατόπιν αιτήματος.


ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Acid-free

Έχετε κάποια αλλεργία, ωστόσο δεν θέλετε να απαρνηθείτε τα όμορφά σας νύχια; Χρησιμοποιήστε απλά τζελ χωρίς οξέα, διότι είναι κατάλληλο για άτομα με αλλεργίες.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.3333

Επισκόπηση

5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής