Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών
Vylet-Nails Premium βερνίκι νυχιών UV νέον λάμψη - φανταχτερός καρφιά σε νέον

Λεπτομέρειες
+

Το πήκτωμα ιξώδους λεπτό βερνίκι σε συνδυασμό νέον και glitter σε ένα μοναδικό συνδυασμό. Με το Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών νέον λάμψη είναι φυσικά και τεχνητά νύχια να χάρμα οφθαλμών. Μια μακρά διάρκεια ζωής, καθώς και μόνιμη χρώματος είναι εξασφαλισμένη από την ειδική υφή και θεραπεία στο Υπεριώδες φως.

Με το Vylet-Nails Premium UV νέον λάμψη ασυνήθιστο και μακράς διαρκείας νυχιών σχεδιασμός για να το βερνίκι νυχιών, είναι ελαφρώς roughened στην επιφάνεια των νυχιών με το buffer, η προκύπτουσα σκόνη αφαιρείται προσεκτικά με μια βούρτσα σκόνης. Αστάρι χρησιμοποιείται στη βάση φυσικό νύχι και εξασφαλίζει την καλύτερη πρόσφυση του το παλτό βάσεων. Το στρώμα του ιδρώτα που παράγεται κατά τη θεραπεία παραμένει πάνω στο νύχι. Το νέον λάμψη gel βερνίκι είναι στη συνέχεια να απλώνεται με πινέλο σε ένα λεπτό στρώμα και να σκληρύνει στο Υπεριώδες φως σε 120 δευτερόλεπτα. Ένα άλλο στρώμα μπορεί να εφαρμοστεί και να θεραπευτεί για μια υψηλότερη ένταση χρώματος. Ορισμένες ιδιότητες της αυτή νέα υψηλής τεχνολογίας UV βερνίκι - νυχιών στρώση βάσης, χρώμα, κορυφαίο παλτό - όλα-σε-ένα υγρό με μας UV gel βερνίκι νυχιών νέον λάμψη!

-Δεν πρόσφυση και γυαλιστερό στρώμα που είναι περισσότερο αναγκαία
-υψηλός-ερμηνείας αδιαφανή χρώματα
-Θεραπείες υπό UV και LED φωτισμό
-χωρίς να ιδρώνετε στρώμα
-Εξαιρετικά απλή εφαρμογή όπως βερνίκι νυχιών και εύκολα μετακινούμενος
-Μετακινούμενη, λεπτό παχύρρευστο και αδιαφανές χρώμα gel. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μόνιμο βερνίκι νυχιών
-δεν κούνημα και ανακατεύουμε
-100% ευθύνη για όλα καρφί μοντελοποίηση συστημάτων όπως gel, ακρυλικό και φίμπεργκλας
-έως 4 εβδομάδες grip κάλυμμα για τα νύχια σας!

ιξώδες
+

λεπτός μέσον πάχους

Σφραγίδα
+

UV κατάλληλη

Χτίστε τέλεια ανθεκτικά νύχια με τα τζελ UV και το κατάλληλο αξεσουάρ: Τα τζελ UV είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά χρώματα και συστάσεις και σκληραίνουν κάτω από λάμπα UV ή CCFL σε 120 δευτερόλεπτα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ UV.

LED κατάλληλη

Τα τζελ LED και το αντίστοιχο αξεσουάρ επιτρέπουν εξαιρετικά γρήγορο χτίσιμο νυχιών: Τα τζελ LED σκληραίνουν κάτω από λάμπα LED ή CCFL σε 30-90 δευτερόλεπτα, ή κάτω από τη λάμπα UV σε 120 δευτερόλεπτα. Μπορούν να αφαιρεθούν και δεν χρειάζονται λιμάρισμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα είναι κατάλληλα για χρήση με τζελ LED.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

5

Επισκόπηση

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής