Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Βερνίκια νυχιών / Βερνίκι σφράγισης
Vylet-Nails Σφράγιση λάκες νύχια για μεγάλα σχέδια για τα νύχια σας

Λεπτομέρειες
+

Σας έχουν τελειώσει τα νύχια σας ή το μανικιούρ σας και θέλετε να δημιουργήσετε τώρα τεχνολογία στα νύχια σας ένα όμορφο πολύχρωμο καρφί τέχνης με τη βοήθεια του τυπώματος; Κανένα πρόβλημα. Με μας σφράγιση βερνίκι και τα συναφή σφράγισης σκεύη είναι η εφαρμογή του μια μη-brainer, ακόμη και για τους τολμηρούς. Προετοιμάστε τα νύχια σας ακριβώς ως συνήθως και έτσι αρχίζουν να πρότυπο να ξεχωρίσω ένα μοτίβο τυπώματος. Το όλο θέμα, που δίνετε τόσο πολύ από το επιθυμητό Μάνο ότι είναι πλήρως καλυμμένο με χρώμα. Αφαιρέστε το υπερβολικό χρώμα με μια ξύστρα από το θέμα. Με μια κυλώντας κίνηση, καταλαμβάνουν το μοτίβο του διάτρητου για το γραμματόσημο. Η εικόνα του προτύπου θα πρέπει τώρα να κολλήσει με το χρώμα της σφραγίδας. Με την ίδια κίνηση μπορείτε να φέρετε το θέμα στο νύχι σας. Σφραγίδα του χρώματος σφράγιση στο τέλος με μια εικόνα υπερβολικό χρώμα. Μια συμβουλή: θα πρέπει να κάνετε κατά το δυνατόν σύντομα την πλήρη διαδικασία της την αποτύπωση, επειδή Vylet-nails σφράγιση αρκετά γρήγορα στεγνώσει το βερνίκι νυχιών και αποξηραμένα χρώμα όταν σφραγίδα σχεδιασμού για το καρφί δεν θα επιτύχει. Αν θέλετε έτσι να κάνει τα νύχια σας με την τεχνική της σφράγισης, τότε μην διστάσετε και παραγγείλετε μια λάκκα υψηλής ποιότητας, από την μεγάλη έγχρωμη παλέτα σήμερα.

Σφραγίδα
+

Σκληραίνει στον αέρα

Σχεδιασμός νυχιών χωρίς συσκευή σκλήρυνσης: Ομορφύνετε τα φυσικά ή τεχνητά σας νύχια χωρίς τεχνικές συσκευές και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα σκληραίνουν στον αέρα.

Ανατροφοδότηση
+

Συνολικές αξιολογήσεις

4.2222

Επισκόπηση

5
14
4
0
3
0
2
2
1
2

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής