Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: επιπλα μανικιουρ
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

επιπλα μανικιουρ

Παραφίνη επιπλα μανικιουρ Παραφίνη
from 7,48 € *
16,62 € / 1000 g
NAIL-EON Ultrasonic Cleaner επιπλα μανικιουρ NAIL-EON Ultrasonic Cleaner
49,80 € *
38,31 € / 1000 g
Νύχι στούντιο άμαξα επιπλα μανικιουρ Νύχι στούντιο άμαξα
124,00 € *
Promed de luxe επιπλα μανικιουρ Promed de luxe
187,24 € *
nded μπλε/άσπρο καρφί πίνακα επιπλα μανικιουρ nded μπλε/άσπρο καρφί πίνακα
211,12 € *
4,69 € / 1000 g
nded νυχιών πίνακα καφέ επιπλα μανικιουρ nded νυχιών πίνακα καφέ
211,12 € *
4,69 € / 1000 g
Νύχι στούντιο άμαξα επιπλα μανικιουρ Νύχι στούντιο άμαξα
498,00 € *
Νύχι στούντιο άμαξα επιπλα μανικιουρ Νύχι στούντιο άμαξα
748,00 € *

Επιλέξτε την κατάλληλη υπο-κατηγορία στην επιπλα μανικιουρ:

τραπέζι μανικιούρ
Επαγγελματικό σχεδιασμό ζωή του την ποιότητα κατασκευής των νυχιών σχεδιαστής, υλικά εργασίας, καθώς και ένα λειτουργικό και διακοσμητικό επίπλωση. Στο σαλόνι νυχιών, νυχιαπίνακες ως σημαντικό έργο κύρια μορφή έναν σημαντικό πυρήνα.
καρέκλα πεντικιούρ
Η πολλαπλών χρήσεων καναπέ λαμβάνει χώρα φυσικά στο σαλόνι ομορφιάς, συχνά επίσης στο σαλόνι καρφί. Ανησυχίες μας υψηλής ποιότητας είναι εξοπλισμένα με πολλές δυνατότητες, ειδικά για το πεντικιούρ. Διαφορετικά σχέδια και πολυάριθμες λειτουργίες προσφέρει το τέλειο καναπέ ομορφιά σε κάθε σεβασμό επιλογή.
καρέκλα μακιγιάζ
Ευέλικτη και εξοικονόμηση χώρου τρόπο των καλλυντικών καρέκλα στο μικρό καλλυντικά και vύχια στούντιο βρίσκει τη θέση. Ενώ ο πελάτης, εγκαταστάθηκαν σε βολική, η σχεδιάστρια νυχιών ή cosmetologist μπορεί εργασία ανενόχλητη και αποτελεσματικά. Καλλυντικά καρέκλες είναι διαθέσιμα σε διάφορες εκδόσεις και διαφέρουν από την άποψη της άνεσης και εξυπηρέτησης.
Επιπλα μανικιουρ, furniture πεντικιούρ για στουντιο νυχιων: Για τον δικό σας εξοπλισμό!
Πρώτης τάξεως νύχια εξοπλισμού και επίπλων όπως μανικιούρ κατάστρωμα, νύχια σχεδιασμό τραπέζια και καρέκλες Πεντικιούρ με 3 χρόνια εγγύηση αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση. Μοντέρνα νύχια σχεδιασμό εξοπλισμού όπως UV εξοπλισμού, λαμπτήρες LED, CCFL φως θεραπεία μονάδες και κόφτες νυχιών για στούντιο τέχνης νυχιών μπορεί επίσης με 3 χρόνια εγγύηση Φτηνές προκειμένου. Το νύχια σχέδιο μπορεί να είναι πολύ ακριβό, αν θέλετε να μοντέλο τεχνητά νύχια και μόδας. Αλλά επίσης τα νύχια της φροντίδας και σχεδιασμός φυσικό γίνεται ευκολότερη από κάποια τεχνική συσκευή. Έτσι ποιος θέλει να ανανεώσει τον εξοπλισμό του νύχια Στούντιο, θέλετε να αντικαταστήσει η μια ή η άλλη συσκευή ή τις συσκευές στο σπίτι που απαιτούνται για την υποστήριξη της περιποίησης νυχιών, είναι να κοιτάξει στον κατάλογό μας. Σελίδες του καταλόγου μας εμφάνιση έπιπλα, έπιπλα και εξοπλισμό με εξοπλισμό που χρειάζεστε για επαγγελματική νυχιών σχεδιασμός, και διευκολύνει την επισκόπηση το νύχια Στούντιο, εμείς έχουν αντιστοιχιστεί η συσκευή μετά τη χρήση. Μπορείτε να αναζητήσετε τόσο πολύ συγκεκριμένα τους κόπτες, να εξετάσουμε την ηλεκτρική κατάθεση, ή επακριβέστερα υπόψη το διαφορετικό εξοπλισμό UV. Φέρνουμε επίσης διαφορετικές συσκευές για την εξαγωγή σκόνης και ο καθαρισμός των τεχνητών νυχιών.
Υγιεινής παίζει σημαντικό ρόλο. Είναι σημαντικό να πάρει στη συσκευή το σχέδιο του κατασκευασμένο και καθαρός με τεχνητά νύχια για το κρεβάτι καρφιών λοιμώξεις είναι δυσάρεστη και συχνά κακώς θεραπεία. Συσκευές που η κατάθεση και η σκόνη που καλύπτονται και ξεπλύνετε άλεσης τεχνητά νύχια, τον καθαρισμό του αέρα και να αποτρέψει ότι η λεπτή πλαστική σκόνη που συσσωρεύεται στο δέρμα, το φυσικό νύχι και το εργαλείο. Καθαρίζοντας εξοπλισμό μπορεί να βοηθήσει να πάρει υγιεινά καθαρός τα νύχια, που δεν είναι δυνατόν με άλλα εργαλεία. Διότι μικροσκοπικών σωματιδίων εγκατασταθούν όπως σε θέσεις, οι οποίες μπορεί να είναι καθαρό με καθαριστή υπερήχων - παρόμοια με εκείνη των γυαλιών οράσεως και κοσμήματα. Εξοπλισμός και εγκαταστάσεις πρέπει πάντα να είναι υγιεινά καθαρός και υψηλής ποιότητας νύχια σαλόνι, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες σας θα είναι μόνιμα ικανοποιημένοι.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής