Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: επιπλα μανικιουρ / καρέκλα πεντικιούρ

καρέκλα πεντικιούρ

Καρέκλα πεντικιούρ και pedicure chairs για ποδιατρική και πεντικιούρ
Ένα πολλαπλών χρήσεων καναπέ πρέπει να ικανοποιήσει κάθε χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Ενώ φτάνει για τους πελάτες που είναι ιδιαίτερα άνετα να βρίσκονται, η σχεδιάστρια νυχιών ή cosmetologist χρειάζεται κατάλληλη λειτουργίες να λειτουργεί αποτελεσματικά και επαγγελματικά. Τα όμορφα σχεδιασμένα έπιπλα για το καρφί και Studio ομορφιά μπορεί να εξοπλιστεί με εντελώς διαφορετικό τρόπο ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και απαίτηση.
Βάση μοντέλα είναι συνήθως φθηνότερα, και μπορεί να ρυθμιστεί με μη αυτόματο τρόπο ή υδραυλικά. Επιλογές προσαρμογής προσφέρει, για παράδειγμα, για το υπόλοιπο και την κλίση τους, καθώς και για τα μέρη πόδι και το πόδι. Συχνά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθίσει σε διαφορετικές θέσεις και γωνίες επίσης ανησυχίες τις ρυθμίσεις όπως ψέματα επίπεδη. Αυτή η θέση είναι συμφέρουσα ειδικά για μασάζ προσώπου και σώματος. Για τη ρύθμιση του πολλαπλών χρήσεων καναπέ πίσω κομμάτι όπως το μέρος του ποδιού, συνήθως έχουν ένα μοχλό, επιτρέπει μπορείτε να ορίσετε στην επιθυμητή θέση. Ευέλικτο και αντικραδασμική armrests προσαρμοστεί αυτόματα στην επιλεγμένη θέση. Το ύψος της εργασίας, ή το ύψος του καθίσματος είναι στη συνέχεια υδραυλικώς ελεγχόμενα από ένα χέρι ή το πόδι πεντάλ.

Μισό - ή ακόμη και πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καλλυντικά ανησυχίες είναι πιό άνετο στη χρήση. Πλάτη και κάθισμα και υποπόδιο είναι συνήθως παρόμοια με αποτέλεσμα τα εν λόγω βασικά μοντέλα, τα μεμονωμένα στοιχεία για μέσω ένα ηλεκτρικό απομακρυσμένου ελέγχου, που συνδέεται με καλώδιο στην καρέκλα. Η καρέκλα έχει κινητήρες που ελέγχονται ατομικά και έτσι απείρως στην επιθυμητή θέση της συνεδρίασης όρθια μέχρι οριζόντια πολλαπλών χρήσεων καναπέ. Υψηλής ποιότητας μοντέλα έχουν ένα κουτί κλειδαριά αποκαλούμενο. Το ηλεκτρικό σύστημα μπορεί να κλειδωθεί έτσι ότι μη εξουσιοδοτημένη μπορεί πλέον να Ρυθμίστε τη θέση του ήλιου.

Ορισμένα μοντέλα έχουν ασύρματα τηλεχειριστήρια ή μασάζ διαθέτει περισσότερες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα το ενιαίο αυτό αναδιπλούμενα πόδια - ειδικά για το πεντικιούρ πρακτικά. Επίσης διατίθενται εκ περιτροπής καλλυντικά ανησυχίες. Αισθητικές ανησυχίες με μικρές βάσεις, είναι ιδιαίτερα εξοικονόμηση χώρου και ιδανική για εργασία, αυτά έχουν υψηλό βάρος ακόμα, έτσι ώστε ο πίνακας είναι σταθερό και ασφαλές.

Σωστής υγιεινής είναι σημαντική για το σαλόνι ομορφιάς και σχεδιασμό νυχιών. Τις αισθητικές ανησυχίες είναι εξοπλισμένα με ανθεκτικό και εύκολο να καθαριστεί το δέρμα ταπετσαρία. Οι επιφάνειες μπορεί να αποκατασταθεί με ένα κατάλληλο απολυμαντικό σπρέι ή απλά με ένα υγρό ύφασμα μετά από κάθε χρήση να υγιεινά καθαρής κατάστασης.
Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€