Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: επιπλα μανικιουρ / καρέκλα μακιγιάζ

καρέκλα μακιγιάζ

Σέλα AM302 λευκό καρέκλα μακιγιάζ Σέλα AM302 λευκό
90,45 € *
rico salon 206 λευκό καρέκλα μακιγιάζ rico salon 206 λευκό
300,00 € *
Καλλυντικά καρέκλες και cosmetic chairs: Για επαγγελματική χρήση σε στουντιο νυχιων
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό για τον πελάτη σε καλλυντικά η καρέκλα είναι ένα άνετο και καλά γεμισμένο κάθισμα. Από δυνατότητες προσαρμογής, την πιο άνετη θέση καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί για κάθε μεθόδου θεραπείας και η παραμονή στο στούντιο είναι χαλαρή ευχαρίστηση. Οι τοποθετήσεις είναι καλή ως θεραπεύτρια ή vύχια σχεδιαστής, επειδή αυτή μπορεί να χαλαρή εργασία και θέση πάντα εργονομικά να μεταξύ τους και τους πελάτες τους.

Πρώτον και κύριον, τα μοντέλα στις ρυθμίσεις και μέθοδοι ελέγχου διαφέρουν. Το πιο απλό είναι το εγχειρίδιο καρέκλα των καλλυντικών. Στοιχείο ελέγχου πλέγματος μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της πλάτης και υποπόδιο. Αν και καταναλώνουν ισχύ και κάπως κουραστικός, η απλή μηχανική αλλά αντανακλάται σε μια λογική τιμή. Το εγχειρίδιο μοντέλα είναι κατάλληλα, ειδικά όταν ο Πρόεδρος πρέπει να ρυθμίζεται όχι συχνά. Αυτό συμβαίνει για παράδειγμα με την περιποίηση των χεριών. Ως εκ τούτου, τα μοντέλα αυτά ως αρχικός εξοπλισμός στο νεοσύστατο vύχια σαλόνι είναι κατάλληλοι.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ υδραυλική φέρει περισσότερη άνεση όσον αφορά τις δυνατότητες προσαρμογής. Συνήθως περιλαμβάνει μηχανισμούς συνδυασμένης ρύθμισης. Ενώ τα στοιχεία είναι χειροκίνητα ή ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο, το ύψος της εργασίας από τις καρέκλες από ένα πόδι πεντάλ υδραυλικώς ελεγχόμενα. Να συγχρονίσουν της θέσης και, στη συνέχεια, συχνά ακόμα το χέρι πρέπει να εφαρμόζονται. Επίσης, αυτή η μορφή καλλυντικά καρέκλα είναι ιδιαίτερα κατάλληλο όταν λίγο πρέπει να ρυθμίζεται.

Τα καλλυντικά καρέκλα έρχεται με τη μέγιστη άνεση. Διάφορες μηχανές που ελέγχονται μέσω ενός απομακρυσμένου ελέγχου, επιτρέποντας την άνετη και απείρως μεταβλητή προσαρμογής των μεμονωμένων μερών. Ανάλογα με εάν καλλυντικά καρέκλες μπορούν να προσαρμοστούν οι διπλές, τριπλές ή ακόμα και τετράκλινα, είναι συνδεμένο με τον αντίστοιχο αριθμό των μηχανών στην καρέκλα και αξιόπιστα ελέγχει τη γωνία της κλίσης. Για παράδειγμα, την προσαρμογή των προσκέφαλο, ερεισίνωτο κάθισμα ύψος και πόδι μέρος είναι δυνατόν. Το αποτέλεσμα: Ο πελάτης ή ο πελάτης βρίσκεται απολύτως άνετα από τα καλλυντικά καρέκλα και μπορεί να επιβιώσει ακόμα περισσότερο θεραπείες χαλαρή.

Vύχια σχεδιαστές και αισθητικούς, που θέλουν να προσφέρουν την πλήρη άνεση των πελατών τους κινητό μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό καλλυντικά καρέκλες. Οι καρέκλες που είναι εύκολο να μεταφερθούν είναι ευέλικτα ρύθμισης και πολύ άνετα. Επίσης εδώ όφελος αντιμετωπίζονται ως βελονισμού από τα διάφορα χαρακτηριστικά και προσαρμοστικότητα.

Ένα σημαντικό σημείο στον τομέα των καλλυντικών, η καρέκλα είναι η ταπετσαρία. Αυτό πρέπει να είναι από τη μία πλευρά και άνετη για τους πελάτες, από την άλλη πλευρά αλλά επίσης εύκολα και υγιεινά καθαρός. Συχνά, ως εκ τούτου, οι επιφάνειες αποτελούνται από δέρμα ή παρόμοιο υλικό. Οι επιφάνειες εύκολος-προσοχής μπορεί να απολυμανθεί, επιφανειακή ρύποι μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με ένα υγρό ύφασμα.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€