Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: επιπλα μανικιουρ
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Με την προεδρία του στούντιο nded για ξεκούραστη εργασία στο στούντιο
Λεπτομέρειες
+
Μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο νύχια μοντέλο στρωμάτων και τα πιο όμορφα νύχια τέχνης, χρειάζεστε ένα κατάλληλο πίνακα εκτός από τα κατάλληλα εργαλεία και υλικά που παρέχονται. Κάνει τη σωστή δουλειά η καρέκλα είναι ένα πολύ σημαντικό σημείο. Σας προσφέρουμε νέες καρέκλες που μπορείτε να επιλέξετε με βάση διαφορετικά χρώματα σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και να ταιριάζει για τον οργανισμό σας. Οι καρέκλες είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος, μπορούν να ρυθμιστούν χωριστά για το ύψος σας. Το ερεισίνωτο προσφέρει χαλαρή καθιστική στάση. Οι καρέκλες γίνονται από ένα υλικό υψηλής ποιότητας.
Our οι καρέκλες είναι κατάλληλο όχι μόνο για ένα σαλόνι νυχιών. Είναι επίσης ένα τέλειο καθίσματα για κάθε σεφ ή υπεύθυνος στο γραφείο του. Οι κύλινδροι για τα πόδια κάνει μια αλλαγή της θέσης στο δωμάτιο γρήγορα και εύκολα.
Ελέγξτε έξω το μας προϊόντα και είναι πλέον ανησυχούν για άβολα καρέκλες που καθιστούν δύσκολο για σας να εργαστούν. Χρησιμοποιήστε μία από τις καρέκλες μας να ολοκληρώσετε την εργασία σας γρήγορα και χωρίς κούραση. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα που χρειάζεστε για το πιο όμορφο εμείς νύχια μοντέλο στρώματα και δημιουργική καρφί τέχνης. Βασίζονται σε μας πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και το άψογο service μας.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής