Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: επιπλα μανικιουρ / τραπέζι μανικιούρ

τραπέζι μανικιούρ

Ξύλινο τραπέζι 011c τραπέζι μανικιούρ Ξύλινο τραπέζι 011c
241,93 € *
Kosmetiktisch Typ 1031 giovanni τραπέζι μανικιούρ Kosmetiktisch Typ 1031 giovanni
183,87 € *
Premium Kosmetiktisch 3050d τραπέζι μανικιούρ Premium Kosmetiktisch 3050d
435,49 € *
Premium Kosmetiktisch 3050a τραπέζι μανικιούρ Premium Kosmetiktisch 3050a
645,15 € *
Premium Kosmetiktisch 1032 τραπέζι μανικιούρ Premium Kosmetiktisch 1032
322,57 € *
Ξύλινο ντουλάπι am-031 τραπέζι μανικιούρ Ξύλινο ντουλάπι am-031
128,73 € *
Γραφείο 2021 λευκό τραπέζι μανικιούρ Γραφείο 2021 λευκό
235,48 € *
κομψό γραφείο 82 τραπέζι μανικιούρ κομψό γραφείο 82
644,83 € *
Νυχια πίνακες και nail station: Για χρήση σε στουντιο νυχιων - μανικιούρ και πεντικιούρ
Τίποτα δεν με το νυχια σαλόνι λειτουργεί χωρίς σωστό χώρο εργασίας. Νυχια πίνακες πρέπει να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές απαιτήσεις, έτσι ώστε να διαθέτει εύκολα όχι μόνο τον πελάτη, αλλά και ο σχεδιαστής των νυχιών ίδια αποτελεσματικά και εργονομικά σωστά μπορεί να λειτουργήσει. Εκτός από τα διάφορα άλλα υλικά στο στούντιο όπως υλικά εργασίας και εσωτερικό, τον πίνακα των νυχιών είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των επίπλων. Καλλυντικά πίνακες είναι διαθέσιμοι σε διαφορετικές εκδόσεις και ανταποκρίνονται τόσο στις υψηλότερες απαιτήσεις σχεδιασμού στο στούντιο ως σημαντικά κριτήρια που αφορούν την εργονομία, την εκχώρηση χώρου και υλικό.

Νυχια πίνακες μπορούν να γίνουν από διαφορετικά υλικά. Είναι πάντα σημαντικό το γεγονός ότι στον πάγκο κατά τη διάρκεια των διαφόρων υγρών και ουσίες που χρησιμοποιούνται στο νύχι, είναι ανθεκτικά. Επίσης, πρέπει να είναι εύκολο να καθαρίσει το πιάτο και να είναι ανθεκτικά σε μηχανικές βλάβες. Ειδικά μπορούν συχνά να βρεθούν επιφάνειες εργασίας, επομένως με επικάλυψη έκδοση νοβοπάν ή μελαμίνη. Μια καλή δουλειά επιφάνεια είναι εύκολο να καθαρίσει και να απολυμαίνονται εύκολα και να προσφέρει χώρο για χέρι μαξιλάρια, λαμπτήρα Υπεριώδους και άλλα σκεύη nail art. Επίσης ξύλινα Σταντ, λαμπτήρες για καλύτερη ορατότητα και άλλου εξοπλισμού για τον πάγκο μπορεί να ενσωματωθεί ως ένα σημαντικό εξάρτημα για το ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

Μια καλή νυχια πίνακα είναι εξοπλισμένο με διάφορες συρτάρια και διαμερίσματα. Έτσι, όλο τον εξοπλισμό, που είναι απαραίτητες για την μοντελοποίηση και μανικιούρ μπορεί να στοιβάζονται εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο. Στα συρτάρια ολοκληρωμένη, αρχεία, σημείων στροβιλίζεται και το διαφορετικό τζελ και χρώμα θέση βρείτε μεγαλύτερα εμπορευματοκιβώτια, όπως για παράδειγμα οι φιάλες αποθήκευσης με σκούπα ή remover στιλβωτικής ουσίας μπορούν να αποθηκευτούν στα πλαίσια θησαυροφυλάκιο. Ειδικά αν ο χώρος είναι περιορισμένος, μια καλά οργανωμένη μανικιούρ πίνακα μπορεί να περιέχει όλα όσα χρειάζονται για επαγγελματική νυχιών σχεδιασμός εξοπλισμού. Ομαλή και ανθεκτικές επιφάνειες στους χώρους εναποθήκευσης παρέχουν πάντα καθαριότητας και υγιεινής. Οι επιφάνειες μπορούν εύκολα να καθαριστούν με ένα υγρό ύφασμα και αντιστέκονται ακόμα και με τις ουσίες που χρησιμοποιούνται στο σαλόνι νυχια και υγρά, καθώς και στον πάγκο.

Σε μια επιλογή των νυχιών πίνακα για το έργο τέχνης νυχια είναι πάντα επίσης το υπάρχον διάστημα υπόψη. Τον ίδιο τον πίνακα πρέπει να τοποθετούνται έτσι ώστε δεν θα είναι το έντονο φως από τα φώτα οροφής ή παράθυρο. Είναι ιδανικό αν η πηγή φωτός πλευρά έχει απομείνει στο τραπέζι.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€