Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips
50 D Αγίου-συμβουλές - ταιριάζοντας τις άκρες των νυχιών ξαναγεμίσει πάντα έτοιμη τσάντα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Την προμήθεια τέλεια άκρες των νυχιών στην το Nailartstudio υπάρχει με την τσάντα ξαναγέμισμα 50 Αγίου D-tips. Τις συμβουλές δουλεύεται εύκολα και να προσαρμόσει τους σχήμα και την ευελιξία να πολλά καρφιά. Μόνιμα ανθεκτικά τεχνητά νύχια, που μπορούν να σχεδιαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, λόγω της σταθερότητας και της υψηλής ποιότητας των κατάλληλη επεξεργασία.
Την επιλογή διαμονής το κατάλληλο Μέγεθος είναι σημαντικό όταν εργάζεστε με D-συμβουλές. Την άκρη του νυχιού πρέπει να ξεπλύνετε με τις άκρες των νυχιών. Εάν οι μεμονωμένες ταιριάζουν Μέγεθος λείπει σε απόθεμα, ένα κάπως μεγαλύτερο φιλοδώρημα μπορεί να κατατεθεί μαζί ή μια περικοπή. Την ευθύνη στο φυσικό νύχι επιτυγχάνεται μέσω μια κόλλα άκρη. Έτσι ώστε καμία αεροφυσαλίδα εμφανίζονται μεταξύ του νυχιού και επιφάνεια έδρασης των ακρών, την τέχνη που θα βγει Nagelplaettchen στο καρφί πάνω-κάτω. Έτσι, η κόλλα μπορεί να εξαπλωθεί σε ιδανική. Πατώντας για λίγα δευτερόλεπτα, σίγουρα θα ευθύνεται στην άκρη, και στη συνέχεια μπορεί να επεξεργαστεί.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής