Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Ανταλλακτικό 50 τεμ άκρη tips - άκρες των νυχιών σε απόθεμα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Στο σαλόνι καρφί, άκρη συμβουλές σε διαφορετικά μεγέθη είναι ένας μούστος. Ξαναγέμισμα τσάντα 50 τεμ άκρη είναι συμβουλές σε 10 μεγέθη και σε τρεις παραλλαγές φύση του διαφορετικό χρώμα, Σαφές και Άσπρο διαθέσιμα. Οι άκρες είναι εύκολο να εργαστεί και να μειώσει τη θέση του μοντέλου που απαιτείται. Η ευθεία σχήμα για να ταιριάζει τις άκρες των νυχιών για σχεδόν όλα τα φυσικά νύχια.
Η επεξεργασία του άκρου αρχίζει με την επιλογή από τις κατάλληλες Μέγεθος συμβουλές. Η κατάταξη πραγματοποιείται από 1 έως 10, τα Μέγεθος 1 περιγράφει τις μεγαλύτερες συμβουλές, για παράδειγμα για τον αντίχειρα. Ταιριάζουν άκρη καρφί ευθυγραμμίζεται στις άκρες νυχιών, εναλλακτικά μια άκρη από την τσάντα της επαναπλήρωσης μπορεί να συμβουλές με την άκρη του Αγίου Feil 50 στο σωστό σχήμα και Μέγεθος. Με ένα ειδικό άκρη κόλλα την άκρη του νυχιού που επισυνάπτεται, είναι σίγουρο ότι κανένας αέρας φυσαλίδες μορφή μεταξύ την άκρη και το φυσικό νύχι. Για να αποφευχθεί αυτό, Nagelplättchen το αρκετές φορές και πίσω έσπρωξε. Στη συνέχεια το καρφί με μοντέλο τοποθεσία υλικό συμπληρώνεται μέχρι και την τελική του μορφή. Προαιρετική χρώμα gel ή UV βερνίκι νυχιών παρέχουν την ανάλογη σχεδιασμό νυχιών, επίσης καρφί τέχνης διακοσμήσεις είναι σχετικά με το τελικό καρφί ως συνήθως.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής