Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Airbrush nail tips

Airbrush nail tips

Airbrush Συμβουλές Airbrush nail tips Airbrush Συμβουλές
from 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός Airbrush nail tips Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Συμβουλές για αερογράφου και airbrush nail tips για όλα τα ψευτικα νυχια

Τα φυσικά νύχια είναι εύθραυστα κα δεν μεγαλώνουν πάντα εξίσου όμορφα όσο επιθυμούν οι κυρίες. Τα προϊόντα περιποίησης νυχιών επιτίθενται στο δέρμα και τα νύχια, στεγνώνουν τον ιστό και μπορούν να κάνουν εύθραυστα τα νύχια. Αυτό είναι ενοχλητικό και δεν πρέπει να συμβαίνει- επειδή τα χέρια δε πρέπει να το υφίστανται. Εάν τα νύχια πρέπει να προστατευτούν και να γίνουν πιο όμορφα, τότε τα τεχνητά νύχια είναι η καλύτερη λύση. Τα Nailart Tips( ο τεχνικός όρος για την βασική μορφή των τεχνητών νυχιών) είναι διαθέσιμα σε όλα τα πιθανά μεγέθη και σχήματα, και μπορούν να προσαρμοστούν στις προσωπικές σας επιθυμίες. Όσα είναι δυνατά με τα φυσικά νύχια, μπορούν να γίνουν και με τα τεχνητά. Στις σελίδες του καταλόγου μας θα βρείτε διάφορους τύπους τεχνητών νυχιών σε μικρές συσκευασίες, καθώς και σε μεγάλες συσκευασίες με χαμηλό κόστος που γνωρίζετε από τα στούντιο, καθώς και κουτιά ταξινόμησης, που επιφέρουν την τάξη στο δικό σας προσωπικό Nailstudio στο σπίτι.

Ένας ιδιαίτερος τύπος των τεχνητών νυχιών είναι τα Nailart Airbrush Tips. Τα έτοιμα σχεδιασμένα Tips μπορούν να είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα, λαμπερά με ρίγες, με λουλούδια, πεταλούδες, ή περισσότερα διαφορετικά μοτίβα. Τέλεια διαμορφωμένα νύχια τα οποία μπορείτε να έχετε απλά στο σπίτι, εάν έχτε ερωτευτεί κάποιο μοτίβο.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€