Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Η άκρη κουτί άκρη νύχι συμβουλές 100 τεμ - κομψό και κομψή τέχνη νυχιών
Λεπτομέρειες
+

Τις άκρες των νυχιών ειδικά καλλιτεχνικά στο πλαίσιο άκρη καρφί είναι ασφαλώς κράτησε ακμή Συμβουλές 100 τεμ. Οι συμβουλές που μπορεί να είναι σημαντικά πιο ευέλικτη και πιο κομψή εμφάνιση ευρύ καρφιά λόγω ειδικό σχήμα τους και μπορεί να είναι ατομικά προσαρμοσμένες σε κάθε καρφί από τη παραίτηση από μια καθορισμένη επιφάνεια.

Στο πλαίσιο συμβουλή διαφανή νυχιών άκρη συμβουλές είναι 100 άκρες των νυχιών σε 10 μεγέθη ταξινομημένο σαφώς και μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα, όπως απαιτείται. Υπάρχει η κατάλληλη Μέγεθος για κάθε καρφί, εναλλακτικά μπορεί να ασκηθεί μεγαλύτερη συμβουλές σε τα ακριβή ενδιάμεσα προϊόντα. Για την τέχνη νυχιών άκρη τηρεί με ασφάλεια στο φυσικό νύχι, αυτό πρέπει να οριστούν στο χωρίς τάσης. Για να γίνει αυτό, είναι σημαντικό ότι η άκρη όσο το δυνατόν ακριβέστερα στο ίδιο επίπεδο με τις άκρες των νυχιών. Η προσκόλληση επιτυγχάνεται με μια κόλλα άκρη, αυτό εμφανίζεται στην επιφάνεια. Στη συνέχεια σύνολα σας συμβουλή στο νύχι στην άκρη και κινήσεις αρκετές φορές το εμπρός και πίσω. Έτσι οποιεσδήποτε αεροφυσαλίδες εξαφανίζονται και η κόλλα διανέμεται ομοιόμορφα.



Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής