Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips
Αγίου συμβουλές 500 Fullcover κουτί άκρη καρφί - τέλεια τέχνη καρφιά για οποιαδήποτε μορφή
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Οι συμβουλές Fullcover νυχιών άκρη κουτί περιέχει 100 τεμ άκρες των νυχιών στην επίπεδη μορφή και 10 διαφορετικά μεγέθη. Τεχνητά νύχια μπορεί να σχηματιστεί από ατομικά και ακριβώς ταιριάζει αυτή η επιλογή. Μια φυσικός-κοιτάζω πολύ όμορφη τέχνη νύχια λόγω το ελαστικό υλικό.

Το καρφί τέχνης τέλεια μοντελοποίηση με Fullcover συμβουλές περίπτερα ή πέφτει με την επιλογή του μεγέθους. Το κουτί άκρη καρφί Fullcover συμβουλές 100 τεμ περιλαμβάνονται, ως εκ τούτου 10 διαφορετικά μεγέθη έτσι ώστε το μέγεθος κατάλληλη συμβουλή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε καρφί. Την άκρη καρφί τέχνης πρέπει να είναι ισόπεδη με τα καρφιά, έτσι ώστε καμία ένταση. Εγκαθίσταται στην άκρη με τη σωστή μορφή, ότι είναι σταθερό με κόλλα άκρη στο φυσικό νύχι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κανένας αέρας φυσαλίδες μορφή στην επιφάνεια. Την απαλή πίεση για περίπου 5 δευτερόλεπτα, σταθερή κολλά την άκρη στο νύχι και στη συνέχεια μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία. Μια άκρη μπλέντερ συνιστάται για ευθυγράμμιση του τις μεταβάσεις. Τεχνητό νύχι είναι έτοιμο σχήμα τέχνη νυχιών μπορεί να είναι εφαρμοσμένη στολίδια βερνίκι νυχιών ή μια πλήρη κάλυψη.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής