Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Έκπτωση 50% στα έξοδα αποστολής για παραγγελίες από 199 €
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2017
Μωσαϊκά συμβουλές
Λεπτομέρειες
+

Θα λάβετε συμβουλές μας μωσαϊκό σε ένα κουτί με 100 άκρες σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτά μπορούν να υποβάλλονται σε επεξεργασία εύκολα και εξακολουθούν να προκαλούν απολύτως τέλεια αποτελέσματα.
Μωσαϊκά συμβουλές είναι μια άλλη τέχνη νυχιών, που επιτευχθεί ένα 3D αποτέλεσμα. Μέσα από τα διάφορα χτυπήματα που μπορεί να συμπληρωθεί πριν από το μοντέλο με διαφορετικό χρώμα γέλες, δημιουργεί ένα πολύ ειδικό εφέ. Μπορείτε ελεύθερα να π. χ. με χάντρες, λάμψη, λάμψη τα θέματα και πολλά άλλα πλήρωση. Τώρα, μπορείτε πρότυπο ως συνήθως με γέλη ή ακρυλικό Νύχι.

Μπορείτε να δώσετε το ελεύθερο ηνίο για αυτές τις συμβουλές της δημιουργικότητας σας. Με το ψηφιδωτό πλέον πρέπει να αποφασίσετε συμβουλές για ένα χρώμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πολλαπλάσια χρώματα ταυτόχρονα στην τέχνη νυχιών σας. Η 3D επίδραση είναι πάντα εξασφαλισμένη.

Επίσης, Ελάτε μαζί μας και μοντέλο γρήγορα και απλά όμορφα νύχια με φανταχτερά εφέ. Προσφέρουμε κατασκευαστές πολυετή εμπειρία και την υψηλότερη ποιότητα.

Διαστάσεις
+
0.02 Μέτρα (m)
0.055 Μέτρα (m)
0.15 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής