Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Refill bags

Refill bags

Ανταλλακτικό Fullcover τεμ 50 tips Refill bags Ανταλλακτικό Fullcover τεμ 50 tips
from 0,55 € *
6,88 € / 100 g
Ανταλλακτικό 50 τεμ άκρη tips Refill bags Ανταλλακτικό 50 τεμ άκρη tips
from 0,60 € *
7,50 € / 100 g
Συσκευασίες επαναπλήρωσης και nail tip refill bags για όλα τα τεχνητα νυχια

Καρφί επεκτάσεις δώσει ο σχεδιασμός νυχιών μια ειδική αφή. Σας επιτρέπει να επεκτείνει τα φυσικά νύχια σας και τα χέρια σας να φανεί τόσο λεπτή και συντηρείται σωστά μπορεί. Καρφί επεκτάσεις έρχονται σε διάφορα μεγέθη. Δεδομένου ότι ο φορέας εκμετάλλευσης ενός στούντιο νυχιών θα διαπιστώσετε ότι είναι μερικά μεγέθη χρειάζονται πιο συχνά από τους άλλους, απλά επειδή οι ​​ποσότητες αυτές είναι διαδεδομένες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παραγγείλετε ανταλλακτικά για προσωπική σας χρήση.

Αυτές οι τσάντες περιέχει 50 άκρες σε ένα μέγεθος. Αυτό είναι πιο οικονομικό να αγοράσετε όπως πάντα πλήρης tip-top boxes, τα οποία χρησιμοποιούνται στη συνέχεια, ορισμένα από τα μεγέθη, είτε δεν είναι καθόλου δύσκολη. Για να συνεχιστεί με την ξαναγεμίζουν οι απαιτούμενες προκειμένου, σας προσφέρουμε τα κενά πλαίσια άκρη. Φυσικά, όλα τα μικρά μυστικά υψηλά μας πρότυπα ποιότητας!


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€