Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Refill bags
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016

Refill bags

Συσκευασίες επαναπλήρωσης και nail tip refill bags για όλα τα τεχνητα νυχια

Καρφί επεκτάσεις δώσει ο σχεδιασμός νυχιών μια ειδική αφή. Σας επιτρέπει να επεκτείνει τα φυσικά νύχια σας και τα χέρια σας να φανεί τόσο λεπτή και συντηρείται σωστά μπορεί. Καρφί επεκτάσεις έρχονται σε διάφορα μεγέθη. Δεδομένου ότι ο φορέας εκμετάλλευσης ενός στούντιο νυχιών θα διαπιστώσετε ότι είναι μερικά μεγέθη χρειάζονται πιο συχνά από τους άλλους, απλά επειδή οι ​​ποσότητες αυτές είναι διαδεδομένες. Ως εκ τούτου, μπορείτε να παραγγείλετε ανταλλακτικά για προσωπική σας χρήση.

Αυτές οι τσάντες περιέχει 50 άκρες σε ένα μέγεθος. Αυτό είναι πιο οικονομικό να αγοράσετε όπως πάντα πλήρης tip-top boxes, τα οποία χρησιμοποιούνται στη συνέχεια, ορισμένα από τα μεγέθη, είτε δεν είναι καθόλου δύσκολη. Για να συνεχιστεί με την ξαναγεμίζουν οι απαιτούμενες προκειμένου, σας προσφέρουμε τα κενά πλαίσια άκρη. Φυσικά, όλα τα μικρά μυστικά υψηλά μας πρότυπα ποιότητας!


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής