Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Refill bags
Ανταλλακτικό 50 Αγίου νύχια tips - αποθεμάτων για σαλόνι νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και γεύση το ξαναγέμισμα τσάντα 50 τεμ νύχια μπορεί να ληφθεί συμβουλές φύση, Σαφές και Άσπρο στα χρώματα. Λόγω τα διαφορετικά μεγέθη είναι η σωστή άκρη για να βρείτε για κάθε νύχι. Τι είναι πρόσθετος για το νύχι Tip: μέσα από την ισχυρή C-καμπύλη και την καμπύλη σταυρό ιστορία αυτό το Naildesign είναι ήδη λόγω του σχήματος ως catcher.
Για το σχεδιασμό των τεχνητών νυχιών με νύχια συμβουλές την κατάλληλη συμβουλή μέγεθος επιλέγεται και επικολλήσατε το διατεθειμένοι καρφί. Σημαντικό είναι, ότι το καρφί άκρο άμεσα και πίεση με τις άκρες των νυχιών συμπληρώνει, ενδεχομένως, μπορεί να την άκρη με το Feil ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ σχήμα. Μια κόλλα άκρη εξασφαλίζει σταθερό κράτημα. Είναι σημαντικό όταν το κόλλημα που κανένας αέρας φυσαλίδες μορφή μεταξύ την άκρη του νυχιού και το φυσικό του νυχιού. Αυτό επιτυγχάνεται με την άκρη στο νύχι πίσω και εμπρός ωθείται. Έτσι η κόλλα απλώνεται και ο αέρας είναι εκτοπισμένοι. Για καλύτερη τακτοποίηση από το νύχι συμβουλές είτε πρόκειται για λίγα δευτερόλεπτα πατημένο. Στη συνέχεια να κατατεθεί τις άκρες με τη μορφή και είναι έτοιμα για το επιθυμητό καρφί τέχνης.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής