Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Refill bags
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Ανταλλακτικό 50 τεμ πρέζα tips - τεχνητά νύχια με υψηλή C-καμπύλη
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Καρφί μοντελοποίηση με την πρέζα conjures συμβουλές εξωφρενικές καρφιά που έχουν ένα επιπλέον ισχυρό αψιδωτό τούνελ. Το C-καμπύλη σε το Pinchdesign με το στενό κωνικό μορφή προς τα εμπρός προσαρμόζεται στο ύψος ξεχωριστά στο φυσικό νύχι, επειδή δεν κολλήσει επιφάνεια δίνεται. Το ανταλλακτικό 50 τεμ πρέζα tips είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα και μεγέθη 10.
Ένα καλό αποτέλεσμα είναι η σωστή Μέγεθος του ζωτικής σημασίας συμβουλές την πρέζα. Να επιλέξετε ανάμεσα σε 10 διαφορετικά μεγέθη, απαιτούνται ενδιάμεσα μεγέθη, αυτά κατατίθενται κατά μήκος εύκολα. Η άκρη πρέπει να είναι ισόπεδη με το κρεβάτι καρφιών, προκειμένου να αποφευχθούν εντάσεις. Στην επιφάνεια του άκρου δίνεται μια σταγόνα της κόλλας άκρη, τότε να την άκρη καρφί στο καρφί πιάτο ωθείται επανειλημμένα πάνω-κάτω. Ως αποτέλεσμα, η κόλλα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη και αφαιρούνται οι φυσαλίδες αέρα μεταξύ της ενίσχυσης νυχιών και συμβουλή. Μέση πίεση που ασκείται στην άκρη εξασφαλίζει την τελική ευθύνη. Στη συνέχεια, το καρφί ως επιθυμητό μπορεί να υποβάλλονται σε επεξεργασία, για παράδειγμα με την τέχνη νυχιών ή ένα πολύχρωμο χρώμα σχεδίου.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής