Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Nail tips / Νύχια στιλέτο - στιλέτο συμβουλές

Νύχια στιλέτο - στιλέτο συμβουλές

Stilletto πρότυπο 500 St Νύχια στιλέτο - στιλέτο συμβουλές Stilletto πρότυπο 500 St
from 9,95 € *
19,51 € / 1000 g
Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός Νύχια στιλέτο - στιλέτο συμβουλές Στιλέτο Συμβουλές Σχεδιασμός
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Νύχια στιλέτο - αποτελεσματική νύχια με στιλέτο συμβουλές ή πρότυπο

Διασημότητες καθιστούν: τα νύχια στιλέτο είναι τώρα πλήρως σύμφωνα με την τάση και να διακοσμήσετε τα νύχια με έκτακτη νύχια τέχνης. Η ιδιαίτερη οπτική των τεχνητών νυχιών, που γίνεται με στιλέτο συμβουλές ή πρότυπα, κάνει μια εξαιρετική εικόνα με απλό σχεδιασμό και εξασφαλίζει έκπληκτος να τρομερή θέα. Είναι πολυδάπανα σχήμα νυχιών με τα στοιχεία τέχνη νυχιών από nded ανάμεικτος, τζελ επίδραση ή επίδραση του UV βερνίκι νυχιών πρόσθεσε, είναι μικροσκοπικά έργα τέχνης που παραμένουν στη μνήμη.

Τεχνητά νύχια ονομάζονται τα νύχια στιλέτο μπροστινό τέλος σε ένα σημείο. Αυτή η άκρη μπορεί να είναι λεπτή, ανάλογα με το αίτημα ή εξαιρετικά σχηματίζεται. Για τέλεια νύχια εξυπηρετούν στιλέτο νύχια συμβουλές, που παρέχουν τη μορφή και να στερεωθεί με νύχια  κόλλα πάνω στο φυσικό νύχι. Είναι επίσης δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό μυτερό σχήμα πρότυπο, που χρησιμεύει ως ένα πρότυπο για την τέχνη νύχια ακρυλικό, φίμπεργκλας ή τζελ. Σε κάθε περίπτωση, το νύχια, ως συνήθως, στρώματα, δίκαιη υλικό είναι σκληρύνει και διακοσμημένα με το επιθυμητό καρφί τέχνης. Νύχια στιλέτο μπορεί να είναι πολύ απότομη και εξαιρετικά για ιδιαίτερα εντυπωσιακό σχεδιασμό. Για καθημερινή περισσότερες στιλέτα είναι κατάλληλο, επειδή μάλλον ότι εύκολα τέλειος από όλες τις δραστηριότητες.

Καλά περιποιημένα χέρια και προσεγμένου φυσικά νύχια αποτελούν τη βάση για την όμορφη στιλέτο νύχια, που κρατούν μόνιμα ως τεχνητών νυχιών. Στο πρώτο βήμα, κατατίθεται στο φυσικό νύχι, με το buffer, και με μια συνδέοντας πράκτορας, με επικάλυψη το λεγόμενο αστάρι για στιλέτα ως μοντελοποίησης gel. Ένα λεπτό στρώμα γέλης αστάρωμα ανάβει από τον ξηρό εγχυτήρα. Το παλτό βάσεων θεραπεύεται υπό UV ή LED φως και αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη των νυχιών. Ανάλογα με το στιλέτο διαδικασία να τοποθετηθεί σε πρότυπο συμβουλές ή στιλέτο και το νύχια διαμορφώνεται. Για το σχεδιασμό των σχεδίων προσφέρονται ως συνήθως δυνατότητες. Έτσι μπορεί να είναι το νύχια στο γαλλικό ύφος, με φαντασία τέχνη νυχιών ή όπως ένα απλό ζωγραφισμένο τεχνητών νυχιών με σαφές χρώμα ή σχεδιάζονται επίδραση επιστρώσεις.

Ως εργαλείο για το σχεδιασμό του με τα τακούνια στιλέτο της, που πήρε το όνομά του από την ιταλική στιλέτο, ένα όπλο πολύ αιχμηρή βελόνα, συχνά επίσης πρότυπα χρησιμοποιούνται. Η ευέλικτη στιλέτο μοντελοποίησης στένσιλ μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ακρυλικό ή πηκτής και τοποθετούνται γύρω από την άκρη του δακτύλου. Στο πρότυπο, το στιλέτο σχήμα νυχιών, θεραπεύεται το νύχια, το πρότυπο αφαιρείται εύκολα. Στιλέτο άκρες των νυχιών είναι μια άλλη δημοφιλής παραλλαγή για την παραγωγή το σχήμα νυχιών δαντέλα. Αυτά είναι διαθέσιμα και κολλημένα στο κατάλληλο μέγεθος στο φυσικό νύχι με νύχια κόλλα στα διαφορετικά είδη με και χωρίς ανάγλυφα διακοσμητικά σχέδια. Στη συνέχεια το νύχια θα επεξεργάζονται ως συνήθως.


Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€