Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / MoYou
MoYou Λονδίνο σφραγίδα & ξύστρα - Stampingzubehör σετ
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Για την εφαρμογή της τέχνης νυχιών δημοφιλή τάσεις είναι κατάλληλη σφράγιση στάμπο, μια ειδική σφράγιση βερνίκι νυχιών, καθώς και το MoYou Λονδίνο σφραγίδα και την ξύστρα σύνολο που απαιτείται. Οι εφαρμογές από βερνίκι νυχιών καταρτίζονται με τη βοήθεια του προτύπου και ξύστρα και μεταβιβάζεται με τη σφραγίδα του νυχιού.

Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία της

είναι κυρίως ένα κατάλληλα προετοιμασμένες νύχια. Το μοτίβο της πλάκας πίεσης σφράγιση μπορεί να μεταφερθεί σε φυσικό ή Kunstnä γέλη. Το νύχια ίδια πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, ένα ελαφρύ buffing με το buffer βελτιώνει την πρόσφυση. Για να δημιουργήσετε ένα μοτίβο σφράγισης, το βερνίκι νυχιών επί του θέματος είναι στίγματα, υπερβολική βαφή με μια ξύστρα από το Λονδίνο MoYou είναι σφραγίδα και την ξύστρα σύνολο. Τώρα καλείται να είναι γρήγορη: επιμήκη σφραγίδα είναι έλασης με ελαφριά πίεση πέρα από το θέμα. Αυτό ραβδιά είναι να τη σφραγίδα και μπορούν να τυλίγονται κάτω όσο το δυνατόν ίση πίεση στο νύχια. Στο τελευταίο βήμα, το καρφί τέχνης συμπληρώνεται κατά βούληση και σταθερά με βερνίκι ή top-παλτό. Σφραγίδα και την ξύστρα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας σε ένα εργονομικό σχήμα. Τα εργαλεία είναι εύκολα στο χειρισμό και είναι ιδανικές για την επίτευξης βέλτιστων αποτελεσμάτων σφράγισης. Που απαιτείται για έναν επαγγελματία σφράγιση, τους πελάτες στο online κατάστημα για όλα τα άλλα αξεσουάρ!

Καρφί τάσεις της τέχνης είναι κατάλληλη σφράγιση στάμπο, μια ειδική σφράγιση βερνίκι νυχιών, καθώς και το MoYou Λονδίνο σφραγίδα & ξύστρα που απαιτείται. Οι εφαρμογές από βερνίκι νυχιών καταρτίζονται με τη βοήθεια του προτύπου και ξύστρα και μεταβιβάζεται με τη σφραγίδα του νυχιού. Προϋπόθεση για την επιτυχία είναι κυρίως ένα κατάλληλα προετοιμασμένες νύχια. Το μοτίβο της πλάκας πίεσης σφράγιση μπορεί να μεταφερθεί σε φυσικό ή Kunstnä γέλη. Το νύχια ίδια πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, ένα ελαφρύ buffing με το buffer βελτιώνει την πρόσφυση. Για να δημιουργήσετε ένα μοτίβο σφράγισης, το βερνίκι νυχιών επί του θέματος είναι στίγματα, υπερβολική βαφή με μια ξύστρα από το Λονδίνο MoYou είναι σφραγίδα και την ξύστρα σύνολο. Τώρα καλείται να είναι γρήγορη: επιμήκη σφραγίδα είναι έλασης με ελαφριά πίεση πέρα από το θέμα. Αυτό ραβδιά είναι να τη σφραγίδα και μπορούν να τυλίγονται κάτω όσο το δυνατόν ίση πίεση στο νύχια. Στο τελευταίο βήμα, το καρφί τέχνης συμπληρώνεται κατά βούληση και σταθερά με βερνίκι ή top-παλτό. Σφραγίδα και την ξύστρα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής ποιότητας σε ένα εργονομικό σχήμα. Τα εργαλεία είναι εύκολα στο χειρισμό και είναι ιδανικές για την επίτευξης βέλτιστων αποτελεσμάτων σφράγισης. Όλα τα άλλα εξαρτήματα, που απαιτούνται για μια επαγγελματική σφράγιση, βρείτε τους πελάτες στο κατάστημα!

Διαστάσεις
+
0.039 Μέτρα (m)
0.039 Μέτρα (m)
0.054 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
2
4
1
3
0
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής