Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Κιτ νύχια / Nail Art Σύνολα

Nail Art Σύνολα

Striper σύνολο Nail Art Σύνολα Striper σύνολο
6,95 € *
Χριστούγεννα Σετ 4 Nail Art Σύνολα Χριστούγεννα Σετ 4
1,59 € *
-57%
Δαχτυλίδια Nail Art Σύνολα Δαχτυλίδια
from 1,95 € *
Fizz-Ένα σετ από νύχι Nail Art Σύνολα Fizz-Ένα σετ από νύχι
from 1,88 € *
Χριστούγεννα Σετ 3 Nail Art Σύνολα Χριστούγεννα Σετ 3
1,23 € *
-60%
Μωσαϊκά συμβουλές Nail Art Σύνολα Μωσαϊκά συμβουλές
7,45 € *
57,31 € / 100 g
nded καρφί αναδιπλώνεται σημεία Nail Art Σύνολα nded καρφί αναδιπλώνεται σημεία
0,90 € *
15,00 € / 100 g
Χριστούγεννα Σετ 5 Nail Art Σύνολα Χριστούγεννα Σετ 5
2,06 € *
-70%
Χριστούγεννα Σετ 2 Nail Art Σύνολα Χριστούγεννα Σετ 2
5,32 € *
-70%
Χριστούγεννα Σετ 1 Nail Art Σύνολα Χριστούγεννα Σετ 1
5,27 € *
-70%

Ποιος θέλει να μην ενοχλεί και να συγκεντρώσει τα επιμέρους συστατικά για δημιουργική νυχιών τέχνης από το κατάστημα, είναι ακριβώς δεξιά με τα σύνολα τέχνη νυχιών. Διάφορα στοιχεία του σχεδίου σε διάφορους χρωματισμούς συνοψίζονται στα σύνολα έτσι ώστε είναι πάντα νέες και μοναδικές συνθέσεις. Τα σχεδιασμένα καρφιά είναι να το catcher, στολίδι και η επαγγελματική κάρτα του χρήστη και τα ινστιτούτα αισθητικής, όπου η τέχνη νυχιών σχεδιάστηκε.

Κατάλληλα στοιχεία σε διάφορους χρωματισμούς που συνδυάζονται στα σύνολα διαφορετικές νυχιών τέχνης. Αυτό εφαρμόζεται ως σχεδιασμός για το νυχιών, το νυχιών τέχνης λειτουργεί πολύ επαγγελματικά και με συνεκτικό τρόπο. Οι αιτήσεις και οι συνθέσεις είναι δυνατές σε πολλές παραλλαγές, δεν υπάρχουν όρια να το φαντασία. Ανάλογα με το στοιχείο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια στιγμή επίσης το περιεχόμενο των διάφορων. Έτσι σωματίδια λάμψη νέον ταιριάζει απόλυτα να δαχτυλίδι ή πούλιες, η οποία χρησιμοποιείται επίσης σε χρώματα νέον. Όλα τα διαφορετικά μόρια ή σχήματα στο ύφος glitter σε διάφορα σχήματα, μπορεί να συνδυαστεί με το άλλο. Όπως ένα τοπίο μοναδικό μικρό στο νύχι μπορεί να είναι από μια επιλογή από πούλιες, butterflys και νιφάδες μελέτη, που αποτελεί σίγουρα να την συγκλονιστική μάτι-catcher. Ανάλογα με το λόγο τα χρώματα και τα στοιχεία μπορούν να επιλεχτούν έτσι, ότι η μέτρια ή ακόμα και που χτυπούν νυχιών τέχνη που δημιουργείται.

Που δίνει αξία στην αυτο-δημιουργήθηκε nail art, τα χρώματα στο σύνολο είναι ιδανικό. Αν ένα εγκεφαλικό επεισόδιο αναρίθμητες αποχρώσεις που περιέχουν τεχνολογία η χρήση της τέχνης νυχιών πένες ή εφαρμογή χρώμα με μια βούρτσα - σύνολο μπορεί να αναμιχθεί με το άλλο. Η γέλη χρώμα σύνολα, τα οποία είναι διαθέσιμα για παράδειγμα στις κρητιδογραφίες ή τα έντονα χρώματα ενιαία είναι κατάλληλοι να δημιουργήσετε άμεσα με UV τζελ τέχνη νυχιών. Τέχνη νυχιών είναι τόσο εύκολα δυνατή στο ύφος, το αποτέλεσμα είναι ένα πράγμα που με συνέπεια γύρο.

Τα σύνολα τέχνη νυχιών από το κατάστημά μας είναι για ιδιωτική χρήση, καθώς και για το επαγγελματικό νυχιών σαλόνι. Εκεί, οι εξαρτήσεις είναι πολύ δημοφιλής, επειδή όχι μόνο την πλήρη συλλογές, η τιμή επίσης πεπεισμένος. Περιήγηση σε αυτή την κατηγορία, κάθε χρήστης θα το βρείτε γρήγορα και βρίσκει το δικαίωμα νυχιών τέχνης που έχουν οριστεί για την αντίστοιχη απαίτηση με ασφάλεια. Εκτός από τα σύνολα, όλα τα άλλα εξοπλισμός και αξεσουάρ για το τέλειο νυχιών σχεδιασμός και πολύ ανθεκτικό μοντέλο τοποθεσία είναι διαθέσιμα στο nded-shop!

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€