Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €

Δίνουμε αυτό δεν είναι μόνο βολικό, αλλά ασφαλή

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της προπληρωμής, της πιστωτικής κάρτας ή του PayPal. Παρακαλείστε να τηρήσετε τους διάφορους όρους σχετικά με τις διαφορετικές επιλογές πληρωμής.

Προπληρωμή

Με την προπληρωμή, μας πληρώνετε εκ των προτέρων. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί όταν αναγραφεί η πληρωμή σας στον λογαριασμό μας και το σύστημά μας την επεξεργαστεί. Συνήθως χρειάζονται μία ή δύο εργάσιμες ημέρες μετά την λήψη της πληρωμής.

Εάν αποφασίσετε να κάνετε τραπεζικό έμβασμα, βεβαιωθείτε ότι τα ακόλουθα στοιχεία περιλαμβάνονται στην ενότητα «προορισμού χρήσης». Ο αριθμός πελάτη σας ή/και ο αριθμός παραγγελίας είναι σημαντικά στοιχεία, καθώς οι ανεπαρκείς πληροφορίες εμβάσματος μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις στην διαδικασία, για τις οποίες δεν έχουμε κανέναν έλεγχο. Εάν πραγματοποιήσετε διεθνές έμβασμα, χρησιμοποιήστε τον κωδικό ΙBAN και τον BIC. Αυτά τα στοιχεία εμβάσματος είναι σημαντικά για τέτοιου είδους συναλλαγές, καθώς εξασφαλίζουν την ομαλή επεξεργασία.

Πιστωτική κάρτα

Εύκολη, ασφαλής και εύκολη

Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, απλά εισάγετε τα απαιτούμενα στοιχεία στο πλαίσιο της πιστωτικής κάρτας. Η παραγγελία σας προωθείται στο τμήμα αποστολών μας όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Στο κατάστημά μας μπορείτε να πληρώσετε μόνο με πιστωτικές κάρτες VISA και MASTERCARD. Η συμμετοχή στην διαδικασία 3D Secure είναι υποχρεωτική. Μπορεί να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία από ην τράπεζα ή την εταιρεία έκδοσης της πιστωτικής σας κάρτας. Ο λογαριασμός της πιστωτικής σας κάρτας δεν χρεώνεται έως ότου γίνει η αποστολή των προϊόντων σας.

PayPal

Πληρώστε sicherererer

Εάν τηρείτε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας για να στείλετε ηλεκτρονικά την πληρωμή σας σε μας. Είναι μια πιο γρήγορη εναλλακτική από τα τραπεζικά εμβάσματα. Η παραγγελία σας προωθείται στο τμήμα αποστολών μας αφού το σύστημά μας καταχωρήσει την πληρωμή σας.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής