Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός
lavera Δοντιών γέλη
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ο καθαρίζοντας τύπος έκανε από θάλασσα αλάτι και φορείς γύψο φυσικό πυριτίου αποτρέπει την τερηδόνα, περιοδοντική νόσο και πέτρας, όταν χρησιμοποιείται τακτικά.
Το λάδι Carvone που έχει σχεδιαστεί ειδικά για την ομοιοπαθητική θεραπεία, εξασφαλίζει ένα φυσικά δροσερή αναπνοή. Carvone έλαιο εξάγεται από το αιθέριο έλαιο δυόσμου.

Το θαλασσινό αλάτι προωθεί το μεταλλοφορίας δοντιών και ούλων και αποτρέπει την τερηδόνα και λογισμός. Το πυρίτιο ενεργεί ως φορέας απέκρυψε στα δόντια. Παρέχει μια στοχοθετημένη αλλά φυσικό καθαρισμό των δοντιών.

lavera Οδοντόκρεμα καθαρίζει και φροντίζει για τα δόντια, τα ούλα και στόμα με φυσικό θαλασσινό αλάτι και διοξείδιο του πυριτίου απέκρυψε το σώμα. Τακτική εφαρμογή λειτουργεί ενάντια σε φθορά των δοντιών και το σχηματισμό οδοντικής τρυγίας. Διεξοδική Καθαρισμός ούλα και δόντια επιτρέπει μια υπέροχα ακτινοβόλο χαμόγελο και πάντα έχουν μια νέα αίσθηση στο στόμα.

Το lavera Ουδέτερο τζελ οδοντιατρική προστατεύει ευαίσθητα δόντια και τα ούλα. Καθαρίζει τα δόντια απαλά και αφαιρεί την πλάκα που απευθύνονται.


Διαστάσεις
+
0.03 Μέτρα (m)
0.055 Μέτρα (m)
0.153 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής