Γραμμή επικοινωνίας μας: +49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
Πάνω από 150 πηκτώματα του LED
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Από μια τιμή της τάξης του 65 €, θα σας δώσουμε τα έξοδα αποστολής!
You are here: Νυχιών σχεδιασμός
lavera Οδοντόπαστα

Λεπτομέρειες
+

Πρέπει να βάλετε έμφαση για την υγιεινή του στόματος. Το ειδικό lavera Τύπος καθαρίζει τα δόντια απαλά και εντατικά. Σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν πλάκας ή ταρτάρ. Επίσης να προστατεύσει αποτελεσματικά τα δόντια σας με οδοντόκρεμα ή δόντι πήκτωμα.

Η οδοντόκρεμα ή δοντιών γέλη βοηθάει τα δόντια με φυσικό τρόπο την φροντίδα δοντιών και ούλων. Με το lavera Οδοντόκρεμα που έχετε το τέλειο βοηθός. Τα επιλεγμένα συστατικά πρόληψη της πλάκας και το σχηματισμό ταρτάρου και προστατεύουν τα ούλα από τη φλεγμονή.

Τακτική και ενδελεχή βούρτσισμα προστατεύει από οδοντικόs νόσος. Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών είναι σημαντικό, επειδή αυτό κ.λπ. μειώνει το στρες, μακράς διαρκείας, όπως τα απορρίματα τροφίμων για τα δόντια.

Φυσικά μπορείτε να πάρετε πολλές περισσότερα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα lavera Προϊόντα. Για κάθε ένα είναι το σωστό πράγμα. Κοιτάξουμε γύρω μας μόνο.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής