Σας χαρίζουμε τα έξοδα αποστολής! Για παραγγελίες από 119 € * μόνο για αποστολή με DHL προς

Κατηγορίες

Τα προϊόντα που φέρουν αυτό το λογότυπο έχουν πιστοποιηθεί από την TÜV Süd.

Βρίσκεστε εδώ: χέση μαζί σας στο εγγύς μέλλον

χέση μαζί σας στο εγγύς μέλλον

Τα πλεονεκτήματα της λιανικής πώλησης

Καλωσορίζουμε όλα τα Nail Studios!

Αγαπητέ εππαγελματία,

Θα θέλαμε να σου εξηγήσουμε εν συντομία πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την NDED σαν προμηθευτή σου και να γίνεις αποκλειστικός αντιπρόσωπος των ποιοτικών προϊόντων μας, για μεταπώληση.

Με τις δικές μας πατενταρισμένες μάρκες Naileon και Euro-Line και επώνυμα προϊόντα, όπως η American Line, Konad, Promed, Elomed, και Vylet-Nails προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα. Έχουμε πάνω από 150.000 ικανοποιημένους πελάτες και περισσότερους από 13000 πωλητές λιανικής σε 200 πάνω από χώρες.

Απολαύστε όλα τα ειδικά προνόμια στην NDED με εναν λογαριασμό πωλητή- εμπόρου λιανικής.

  1. προϊόντα χωρίς ετικέτα
  2. εκπτωτικές τιμές πωλήτη-εμπόρου λιανικής
  3. αγορά μεγάλων ποσοτήτων, ωστέ να έχετε τη δυνατότητα refill
  4. απαλλαγή ΦΠΑ για τις χώρες της ΕΕ
  5. κλπ.

Τα προϊόντα χώρις ετικέτες σας δίνουν την μοναδική δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας logo για κάποια προϊόντα και μετά να τα ξαναπουλήσετε στους πελάτες σας.

Όλα τα απαραίτητα δελτία με άδειες ή λίστες με τα συστατικά των προϊόντων είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήσεως.

Προσφέρουμε εξαιρετικές τιμές για studios, και θα μπορείτε αμέσως να υπολογίζετε την τιμή πώλησης με ακρίβεια.

Η εμφιάλωση σε μεγαλές ποσότητες των προϊόντων NailDesignEuroDiscount είναι ένας άλλος τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη στα σαλόνια ομορφιάς. Για παράδειγμα, τα προϊόντα 1000ml ή 5000ml μπορούν να συσκευαστούν σε μικρότερα δοχεία και βάζα. Αυτό μπορείτε εύκολα να το εφαρμόσετε σε όλα τα προϊόντα gel και σε όλα τα υγρά που πωλούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Μπορείτε να προσφέρεται τα προϊόντα σε περισσότερους πελάτες με πρόσβαση σε οnline καταστήματα όπως το ebay ή άλλα. Όπως καταλαβαίνετε αυτό σας δίνει την δυνατότητα για μεγαλύτερο κέρδος, αφού όσο μεγαλύτερη είναι πελατεία σας τόσο αυξάνεται το κέρδος.

Μην περιμένετε άλλο, κάντε την εγγραφή σας τώρα και απολάυστε όλα τα προνόμια που σας προσφέρει η NDED. Είσαστε μόνο ένα κλικ μακρία από όλες τις nail design ανάγκες σας.

Προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη επαγγελματική σχέση μαζί σας στο εγγύς μέλλον

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€

nded διεθνής

Δεν άρθρα θα μπορούσαν να βρεθούν που ταιριάζουν στα κριτήρια της αναζήτησής σας. Παρακαλώ επιλέξτε μια διαφορετική λέξη αναζήτησης και δοκιμάστε ξανά.
Έχετε μια πρόταση για ένα νέο στοιχείο; Είστε ευπρόσδεκτοι για να μας ενημερώσετε.