Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €

Γενικοί όροι εμπορικών συναλλαγών

URGENT ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Αποστολή "αυτόματης συλλογής" των νυχιών Σχεδιασμός ευρώ έκπτωση σε καμία περίπτωση δεν περισσότερες από αυτές που προσφέρονται. Η εταιρεία γνωρίζει ρητά ότι το αγροτεμάχιο είναι η μόνη αποδεκτή μέθοδος είναι ναυτιλίας. Με την ανάθεση της σύμβασης, ο αγοραστής που αναγνωρίζει ότι η παράδοση και οι όροι πληρωμής. Προϋποθέσεις που αποκλίνουν από τον αγοραστή δεν έχουν καμία ισχύ, εάν δεν ανήκουν καρφί ευρώ έκπτωση από ρητή γραπτή δήλωση που πρέπει να ληφθούν. Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα μας ή να παραγγείλετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το προσωπικό μας. Εμείς θα σας βοηθήσουμε.

1. Με τη νέα έκδοση των εν λόγω βραβείων θα χάσει όλες τις προηγούμενες τιμές καθίστανται άκυρα.

2. Θα παραδώσει καθαρή από 3,90 ευρώ (4,52 ακαθάριστο) μέχρι 1kg. Το ακριβές βάρος με βάση τη ναυτιλία, δείτε τις ναυτιλιακές πίνακα. Με βάση τα επιλεγμένα προϊόντα στο κατάστημα, θα υπολογίζει αυτόματα το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Πριν από την αποστολή, την εκ νέου ζύγιση εμπορευμάτων. Αν το πραγματικό βάρος του ώστε να είναι κατώτερο υπολογίζεται στο κατάστημα, είναι το ποσό που καταβάλλεται πολύ φυσικά επιστρέφεται. Εάν το βάρος να είναι υψηλότερο από ό, τι υπολογίζεται, η διαφορά δεν απαίτησε από μας.

Για παραγγελίες κάτω € 20,00, μόνο μια ναυτιλιακή τέλος των € 1,90, συν 19% φόρο, που εισπράττονται

3. Η παράδοση θα γίνει σύντομα. Θα πρέπει να υπάρχουν ελλείψεις των χονδρεμπόρων ή των κατασκευαστών, επιτρέπει την παράδοση καθυστέρηση.

Η αποστολή είναι βασικά μετρητά κατά την παράδοση.

Οι αποστολές στο εξωτερικό μπορεί να γίνει μόνο εκ των προτέρων.

4 Τα παραδιδόμενα εμπορεύματα παραμένουν μέχρι την πλήρη εξόφληση του ακινήτου (καρφί Ευρώ έκπτωση).

5. Σύμφωνα με το άρθρο 26 του ομοσπονδιακού νόμου περί Προσωπικών Δεδομένων (ΑΚ 1977, 1η σελίδα 201) απαιτεί από τον προμηθευτή στον πελάτη, ενημέρωσε ότι η υλοποίηση των εμπορικών δραστηριοτήτων της διαδικασίας του Αγοραστή απαραίτητα στοιχεία αποθηκεύονται. Θα αναφερθώ εδώ για να μας Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.

6. Η εγγύηση που είναι υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του νόμου. Σε όλες τις κατά το νόμο η εγγύηση περίοδο δύο ετών από την παράδοση παρουσιάζονται βλάβες, έχετε το νομικό δικαίωμα να μετέπειτα επιδόσεις (ανάλογα με την επιλογή σας: έλλειψη αφαίρεση ή την αντικατάσταση), και - κατά το νόμο προϋποθέσεις Vorligen - τα νομικά δικαιώματα για μείωση ή ακύρωση sowei εκτός από την αποζημίωση. Θα αναφερθώ εδώ, επίσης, να μας Nail Design Exclusive Discovery Γερμανία: Δικαιωμα ένστασης.

7. Η συνάντηση ορισμένων προθεσμιών, η καθυστέρηση μπορεί να συμβεί χωρίς να φταίμε εμείς, π.χ. ανωτέρας βίας, την απεργία, τα προβλήματα παραγωγής προμηθευτή ή αποκλείονται από αξιώσεις αποζημίωσης. Βλέπε επίσης σημείο 3 της GC.

8. Όλα τα προϊόντα έχουν ελεγχθεί διεξοδικά και είναι χιλιάδες φορές χωρίς προβλήματα και χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία. Η αίτηση, αλλά σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από τον πελάτη. Για ζημιές που προκλήθηκαν από ακατάλληλη χρήση των προϊόντων μας, δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη. Χρήση και εφαρμογή συστάσεις δεν είναι δεσμευτικές.

9. Μοντέλο, το χρώμα, τη συσκευασία και την τιμή, την παράδοση και τις επιλογές reserved.

10. Το κατάστημα φαίνεται στο προϊόν φωτογραφίες και εικόνες μπορούν να προστεθούν από την εμφάνιση ελαφρώς διαφορετικά προϊόντα (παρόμοιο με εικονογράφηση). Ειδικά στην περίπτωση των χρωμάτων είναι εδώ για να ληφθεί υπόψη ότι τα χρώματα, επειδή το χρώμα της συσκευής εξόδου (οθόνη υπολογιστή, εκτυπωτές ..) από τα χρώματα των προϊόντων μπορεί να διαφέρουν.

11. Κατά τη διάρκεια εκθέσεων, καθώς και ειδικών εκπτώσεων, εκτός από συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

12. Τόπος παροχής των υπηρεσιών και τη διεθνή δικαιοδοσία και για τα δύο τμήματα της Düren.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής