Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €

Ανακοπή φήμη πληροφορίες

Μπορείτε να ακυρώσετε τη σύμβαση εντός προθεσμίας ενός μηνός δήλωση ΧΩΡΙΣ αιτιολογώντας σε γραπτή μορφή (π.χ. επιστολή, φαξ, e-mail) ή - αν έχετε δοκιμάσει την περίπτωση η προθεσμία θα είναι - από την επιστροφή των αγαθών. Η προθεσμία αρχίζει μετά τη λήψη των οδηγιών αυτών σε μορφή κειμένου, αλλά δεν πριν από την παραλαβή των εμπορευμάτων από τον παραλήπτη (στην επαναλαμβανόμενη παροχή παρόμοιων αγαθών δεν πριν από την παραλαβή της πρώτης μερικής παράδοσης) και, επίσης, δεν πληροί τις υποχρεώσεις μας βάσει του τμήματος 312 γ παράγραφος 2 BGB σε συνδυασμό με την § 1 παρ. 1, 2 π.μ. έως τις 4 p.m. BGB InfoV, καθώς και τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τα άρθρα 312 παρ. 1 εδάφιο ε 1 BGB σε συνδυασμό με την § 3 BGB-InfoV.

nded e.K.
Arndt Leonards
Talbenden 17
D-52353 Düren - GERMANY
τηλέφωνο: +49 2428-8198991
φαξ: +49 (0)2428-5088618
E-Mail: info@nded.com

Για να διασφαλιστεί η προθεσμία υπαναχώρησης είναι αρκετή για να στείλει την ανάκληση ή την πράγμα. Η ανάκληση πρέπει να αποσταλούν:

Συνέπειες

Σε περίπτωση ακύρωσης μιας αποτελεσματικής έλαβε την αμοιβαία οφέλη και ενδεχομένως επιστραφεί συρόμενα χρήσεις (π.χ. τόκους) παραίτησης. Μπορείτε να μας δώσετε την εκτέλεση έλαβε συνολικά ή εν μέρει, ή μόνο σε μία κρατική επιχορήγηση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας αν χρειάζεται αξία. Με την ανακοίνωση των πραγμάτων, αυτό δεν ισχύει εάν η επιδείνωση της υπόθεσης αποκλειστικά για τους εξετάσεις - όπως σε ένα κατάστημα θα μπορούσε να είχε γίνει - οφείλεται.

Για τον προσδιορισμό από την ορθή χρήση του με αποτέλεσμα την υποβάθμιση σε περίπτωση που δεν έχει αξία. Σε περίπτωση κινδύνου μας απόδοση. Έχετε το κόστος της επιστροφής για να φέρουν, εφόσον τα αγαθά και διέταξε, εάν η τιμή θα πρέπει να σταλεί πίσω για ένα ποσό που δεν υπερβαίνει τα 40 ευρώ ή αν είναι σε υψηλότερη τιμή το πράγμα κατά τον χρόνο της ακύρωσης ακόμη την επιστροφή ή ένα συμβατικώς συμφωνούμενο μέρος τους όρους πληρωμής. Διαφορετικά, η απόδοση για σας δωρεάν. Δεν αγροτεμάχιο πράγματα εσείς επιλέξετε. Υποχρεώσεις για την επιστροφή πληρωμών πρέπει να γίνεται εντός 30 ημερών τους. Η προθεσμία αρχίζει για σας με την αποστολή της έκπτωσης ή το πράγμα για εμάς, με την παραλαβή τους.

Αποκλεισμός

Το δικαίωμα αυτό δεν ισχύει για τις εξ αποστάσεως συμβάσεις για την προμήθεια των εμπορευμάτων, λόγω της φύσης τους και να μην επιστρέψει για μια κατάλληλη (π.χ. κλάσμα των καλλυντικών και καλλωπισμού), ή σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής