Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Deals / Προσφορές
Καρφί αυτοκόλλητα 3D οπτική - τρισδιάστατα σχέδια για την τέχνη νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Καρφί αυτοκόλλητα 3D οπτική είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Τα αυτοκόλλητα είναι αυτοκόλλητη και να εγκαταστήσετε το αποτέλεσμα ειδικές ατέλειες στο νύχι. Αυτό Nautr-όπως επίσης τα τεχνητά νύχια σε λίγα βήματα είναι τελικά, λειτουργούν ατομικά και επαγγελματικά όμοιο.
Κρατήστε το αυτοκόλλητο με 3D αποτέλεσμα καιρό και αξιόπιστα στο νύχι, αυτό πρέπει να είναι καλά προετοιμασμένη. Ανάλογα με το σχέδιο εφαρμοσμένης καρφί εμείς το καρφί περιποιημένα και γυαλισμένο ή δομημένο προσεκτικά με ακριλικό ή τζέλ. Το 3D καρφί αυτοκόλλητα θα εξετάσει το υγρό ζελέ ή να τοποθετείται στο υγρό UV gel Πολωνικά και να πιέζεται απαλά. Η τέχνη νυχιών είναι πλήρης, τότε πραγματοποιείται η θεραπεία κάτω από το UV φως μονάδα. Με αυτή την προσέγγιση, τηρούν τη Nailsticker ìáæß όνυχος και ξεδιπλώνονται τους 3D εμφάνιση. Τα αυτοκόλλητα είναι καλά προστατευμένα και ανθεκτικό γυαλιστερό νυχιών σχεδιασμός λάμπει, ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται ως τέρμα. Η σφράγιση gel εξασφαλίζει την ανθεκτικότητα της καρφί τέχνης.


Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής