Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
nded premium χρώμα gel μεταλλικά - μεταλλικό νυχιών σχεδιασμός
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

"Μέσα από το μεταλλικό βλέμμα είναι καρφί τέχνης ειδικά ατομικά. Όχι ο καθένας που τολμούν να δημιουργήσετε, που εδώ κάνει το έργο τόσο φανταχτερός καρφιά, μεταλλικά από την ευκολία χρήσης του πηκτώματος χρώμα πριμοδότηση nded είναι έκπληξη. Η παραγγελία πραγματοποιείται από γέλη βούρτσα, η θεραπεία υπό υπεριώδεις εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα.
Όπως σε κάθε καρφί χρησιμοποιείται επίσης για την εφαρμογή των gels μεταλλικό χρώμα απαιτείται μια καλή προετοιμασία στο φυσικό νύχι, ή το C-καμπύλη. Στο φυσικό νύχι διαμορφώνεται και γεμάτοι με αυτοκόλλητα και βάση παλτό. Στη συνέχεια, το πρότυπο τοποθεσία καρφί είναι χτισμένο επάνω στρώμα από το στρώμα. Διαφανές ή χρωματιστό UV-gel μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η γέλη χρώμα πριμοδότηση nded καταλήγει στο συμπέρασμα των μεταλλικών, νυχιών που εφαρμόζεται προαιρετικά και θεραπεύεται σε ένα ή περισσότερα στρώματα. Υπάρχουν περισσότερα στρώματα γέλης, το χρώμα και την αδιαφάνεια του πηκτώματος είναι υψηλότερο. Κάθε στρώμα πρέπει να χρωματιστεί κουρασμένος, αλλά και λεπτό, έτσι μια καλή και πλήρη θεραπεία υπό Υπεριώδεις ακτίνες είναι εγγυημένη. Ως τέρμα, ένα κορυφαίο παλτό εξασφαλίζει αντοχή σε μηχανική βλάβη, καθώς και μια δύναμη πολύ γυαλιστερό. Αυτό μπορεί να ενισχυθεί με την εφαρμογή της στίλβωσης πετρελαίου.
"
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής