Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Χρώμα γέλες
Vylet-Nails Premium χρώμα gel καθαρό - σαφή χρώματα για τα νύχια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Με το Vylet-Nails Premium χρώμα gel καθαρό στοχεύει να γυαλιστερό και αδιαφανή μοντέλο τοποθεσία καρφιά στα σαφή χρώματα. Το χρώμα gel εφαρμόζεται στο πλαίσιο της μοντελοποίησης gel και σκληρυμένα υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Η σφραγίδα με το κορυφαίο παλτό παρέχει για επιπλέον λάμψη και αντοχή.
Έντονα χρώματα είναι κατάλληλα στο νύχι για πολλές περιπτώσεις. Αν χρώμα διακριτική την ημέρα ή θαυμάσια προφανή το βράδυ, με τη γέλη χρώμα Vylet-Nails Premium καθαρή σε διάφορες αποχρώσεις μπορεί να υλοποιήσει διάφορα του ντυσίματα. Το χρώμα gel, που μπορεί να είναι χρησιμοποιημένα αποτελέσματα πλήρη κάλυψη, καθώς και όσον αφορά τις επιμέρους καρφί τέχνης, εφαρμόζεται συνήθως για την τελευταία στρώση του κτιρίου gel. Μετά το ξεπίκρισμα υπό υπεριώδεις και ένα δεύτερο στρώμα για να αυξήσει την ένταση της κάθε παραγγελίας, ένα κορυφαίο παλτό εξασφαλίζει ότι το χρώμα είναι πολύ κατέχει και λάμπει μόνιμα. Εναλλακτικά, το ασφάλιστρο χρώμα gel στην κατασκευή στρωμάτων μπορεί να εργαστεί με. Το προϊόν δεν είναι κατάλληλο για την άμεση παραγγελία στο φυσικό νύχι. Αστάρωμα στρώμα και ένα στρώμα κτίριο, ιδανικά τουλάχιστον να προστατεύσουμε τον αποχρωματισμό των νυχιών και την επαφή με τη γέλη πριμοδότηση.
ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.8
Επισκόπηση
5
9
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής