Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Τζελ LED
NAIL-EON LED/UV πηκτής πολωνική ειδική στρώση βάσης - αστάρωμα gel
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Για το καρφί μοντελοποίηση με gel, ένα παλτό βάσεων είναι απαραίτητη. Το πρώτο στρώμα του πηκτώματος θα βεβαιωθείτε ότι το καρφί δεν είναι αποχρωματισμένες και εγγυάται την τήρηση του gel νυχιών ή επίστρωση gel στο φυσικό νύχι. Το NAIL-EON LED/UV gel πολωνική ειδική παλτό βάσεων είναι λεπτό ιξώδες και εύκολες στην εφαρμογή.

Το παλτό βάσεων εφαρμόζεται ως ένα πρώτο στρώμα του gel στο φυσικό νύχι που καλύπτονται με αστάρι. Είναι ιδανικά ταιριαγμένη για να φιλοξενήσει τα πηκτώματα κτίριο όπως επίσης επιστρώσεις πηκτής. Η βάση χαμηλού ιξώδους παλτό βούρτσα για όπως ένα βερνίκι νυχιών στο νύχι, τότε ένα NAUL-EON gel επίστρωμα μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα σε το υγρό αστάρι. Στη συνέχεια ακολουθεί η ξήρανση είναι δυνατή τόσο υπό υπεριώδεις Ακτίνες - φως. Το πλεονέκτημα του LED θεραπεία είναι το μικρότερο χρονικό διάστημα έκθεσης. Παλτό χρησιμοποιούσε την βάση ως ένα αστάρωμα gel για μια τοποθεσία μοντέλο gel, είναι σχετικά με το καρφί επίσης αραιά ζωγράφισε, αλλά στη συνέχεια να σκληρύνει. Η εφίδρωση στρώμα αφαιρείται και, στη συνέχεια, το πρώτο στρώμα του πηκτώματος δομή gel εφαρμόζεται. Αυτό το gel layer επιλέξιμο ασφαλείας με διαφάνεια, έτσι ώστε το φυσικό νύχι στροφές δεν από την μετέπειτα χρωματιστά τζελ. Το τέρμα της μοντελοποίησης gel προσφέρει ένα κορυφαίο παλτό, επίσης ως NAIL-EON LED/UV γέλη πολωνική ειδικών μαζί μας είναι διαθέσιμη.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
οδηγίες
+
NAIL-EON UV βερνίκι ειδικής βασικής στρώσης σούπερ κατάλληλο για μακροχρόνια τέλεια βάση UV γέλη επίστρωση.

Βήμα 1:Προετοιμάσει το νύχι, από το αρχείο σας τις συμβουλές στο επιθυμητό σχήμα. Πιέστε πίσω το επιδερμίδες και καρφιά με ένα buffer ελαφρώς αμαυρώσει.

Βήμα 2: Τώρα συνεχίσω με ένα λεπτό στρώμα της μας NAIL-EON UV βερνίκι ειδικής παλτό βάσεων και αφήστε αυτή τη θεραπεία για 2 λεπτά σε το φως μονάδα. Παρακαλώ μην αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα.

Βήμα 3: Ζωγραφική τα νύχια με επίστρωση UV-gel και επίσης μπορεί να θεραπεύσει μέσα σε το φως μονάδα.

Βήμα 4:Σφραγίδα επίστρωση ειδικά καρφιά με ένα στρώμα NAIL-EON UV κορυφαίο παλτό άρθρο Nr. 1054. Μετά την ωρίμανση, αφαιρέστε το στρώμα του ιδρώτα με σκούπα παρακαλώ.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.4048
Επισκόπηση
5
42
4
36
3
4
2
2
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής