Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / νυχια τζελ / Τζελ LED
NAIL-EON LED/UV gel πολωνική ειδική κορυφαίο παλτό - σφραγίδα
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ένα κορυφαίο παλτό ως στεγανωτική ουσία είναι το κερασάκι στην τούρτα για κάθε επίπεδο του μοντέλου. Η σφράγιση gel παλτά των τεχνητών νυχιών με ένα ανθεκτικό στρώμα και προστατεύει από αποκρούσεις και γρατσουνιές. Επιπλέον, μια πιο ανθεκτικοί και ελκυστικοί λάμψη απονέμεται το καρφί.

Το NAIL-EON LED/UV gel βερνίκι ειδικής κορυφαίο παλτό μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και είναι κατάλληλο όχι μόνο για την μοντελοποίηση gel. Επίσης ακρυλικά νύχια, UV gel λάκκες ή βερνίκια νυχιών παραδοσιακά μπορούν να καλυφθούν με ένα στρώμα της σφράγισης. Το κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται στο τελικό καρφί, ακρυλικά νύχια είναι έφερε πριν από την εφαρμογή με μια ζώνη μια υψηλή ερμηνεία. Στη συνέχεια το τέρμα κάτω από τη UV ή επίσης LED φως θεραπεύεται. Με μια Zellette και η σκούπα το εφίδρωση στρώμα αφαιρείται, το καρφί είναι γυαλισμένο σε λίγα βήματα για μια υψηλή ερμηνεία. Τη γυαλιστερή αποτέλεσμα ενισχύεται από την εφαρμογή της στίλβωσης πετρελαίου. Το τελικό καρφί είναι μακριά από γρατσουνιές και άλλες βλάβες.


ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.5755
Επισκόπηση
5
70
4
31
3
4
2
1
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής