Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Gel nail polish
NAIL-EON glitter UV βερνίκι νυχιών - πολύ πιο ανθεκτικό Glittereffekt
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Για το φυσικό νύχι, gel και ακρυλικό νύχια μπορεί να είναι η NAIL-EON UV ακτινοβολήστε καρφί εφαρμόζεται. Η επικάλυψη UV gel με εφέ αχτίδα εφαρμόζεται στο προετοιμασμένοι νύχι και σκληρύνει κάτω από τη λάμπα UV. Στη συνέχεια μπορεί να εφαρμοστεί μια τέχνη νυχιών ή άμεσα sealer.

Μια καλή προετοιμασία των νυχιών είναι σημαντικό. Τεχνητά νύχια μοντελοποιούνται και καθαρίζονται με σκούπα, τότε εφαρμόζεται αστάρι. Στο φυσικό νύχι, το αστάρι είναι επίσης απαιτείται, το έγγραφο για το NAIL-EON UV ακτινοβολήστε βερνίκι νυχιών εδώ αποτελεί ένα παλτό βάσεων ως ένα παλτό βάσεων. Η θεραπεία εφίδρωση στρώμα δεν θα αφαιρέσει. Η Glitterlack είναι σαν ένα συμβατικό βερνίκι νυχιών σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο νύχι και να σκληρύνει κάτω από το φως. Για περαιτέρω καρφί θεραπεία για να καταργήσετε τον ιδρώτα στρώμα με καθαρότερο, στη συνέχεια σφραγίζεται το καρφί με το κορυφαίο παλτό. Εναλλακτικά, πριν ακόμη περισσότερο διακόσμηση με διάφορες καρφί τέχνης στοιχεία μπορούν να γίνουν. Μια θεραπεία με λάδι νυχιών στο τέλος εξασφαλίζει μια εντύπωση ιδιαίτερα καθαρό και λαμπερό.

ιξώδες
+
λεπτός μέσον πάχους
Σφραγίδα
+
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
Επισκόπηση
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής