Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Πηκτωμάτων βερνίκια / Gel nail polish
Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών θερμο μεταλλικό - σπινθηροβολώ χρώμα αλλαγή
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Με το UV βερνίκι νυχιών θερμο μεταλλικό Vylet-Nails Premium κάνει ιδιαίτερα συναρπαστική χρώμα παιχνίδια, καρφί τέχνης. Το μεταλλικό χρώμα άλλαξε του Χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία και τις πράξεις σε κάθε λίγο διαφορετική ματιά. Κρατήσει ο σχεδιασμός πολύ φρέσκο και φωτεινό στο νύχι, μια σφραγίδα εφαρμόζεται ως τέρμα.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την Vylet-Nails Premium UV βερνίκι νυχιών θερμο μεταλλικό των νυχιών είναι κατατεθεί ως συνήθως και περιποιημένα. Ως βάση για την θερμική ζωγραφικής ένα παλτό βάσεων ως εγχυτήρας εφαρμόζεται στο καρφί παγωμένος. Η προκύπτουσα όταν ωρίμανσης ιδρώτα στρώμα παραμένει στο νύχι και, στη συνέχεια, το UV gel βερνίκι σε ένα στρώμα επικάλυψης των νυχιών είναι ζωγραφισμένη απάνου. Αυτό το στρώμα πρέπει να είναι τόσο λεπτό όσο το δυνατόν περισσότερο για μια πλήρη θεραπεία. Δεν είναι ακόμα τα επιθυμητά αποτελέσματα στο χρώμα επιτυγχάνεται η ένταση, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί. Η εφίδρωση στρώμα στην επιφάνεια των νυχιών παραμένει πάντα, πριν από την νέα σύμβαση. Στο τέλος των νυχιών είναι σφραγισμένο. Δίνει την ένταση του χρώματος, το καρφί είναι ανθεκτικό στις γρατσουνιές και δεν θρυμματίζει. Το κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται και θεραπεύεται για 2 x 120 δευτερόλεπτα υπό Υπεριώδεις ακτίνες. Ο τελικός καθαρισμός του φινίρισμα γίνεται με σκούπα ή λάδι.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής