Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Υγρά νυχιών / Καθαρισμός, απολύμανση και αφαίρεση
nded νυχιών καθαρότερο εσπεριδοειδών ήπιας - απαλό φυσικό νύχι καθαρισμού
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

30% ισοπροπυλική αλκοόλη στο nded καθαριστικό νυχιών Citrus ήπια - Nail Cleaner Citrus μαλακό εξασφαλίζουν ότι το υγρό όχι μόνο καθαρίζει αλλά και απολυμαίνει, ένα άρωμα εσπεριδοειδών παρέχει ένα ευχάριστο κλίμα στην αίτηση. Η Nail Cleaner είναι κατάλληλο για όλα τα βήματα στην τέχνη νυχιών και μοντελοποίηση των νυχιών και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για μακροχρόνια και λαμπερά δημιουργίες των νυχιών.

Σημαντικό είναι μια νύχια Cleaner όχι μόνο για να καθαρίσει την ΕΜ γέλη, για παράδειγμα, πριν από την εφαρμογή βερνίκι νυχιών, ή της τυποποίησης υλικό. Επίσης, κατά τη διάρκεια της Gelmodellage το καθαριστικό νυχιών κάνει καλή δουλειά. Έτσι, η εφίδρωση που λαμβάνει χώρα κατά την σκλήρυνση των στρωμάτων γέλης μπορεί εύκολα και σχολαστικά να αφαιρεθεί. Μια καθαρή επιφάνεια είναι πάντα η προϋπόθεση για την επόμενη στρώση ακολουθεί τέλεια. Η ήπια και έτσι ειδικά για Naturnä γέλη εφαρμόζεται σε ένα κατάλληλο καθαριστικό Zellette, αυτό στη συνέχεια σκουπίζεται σε όλον τον μακρύ νύχια, μέχρι να πληροί τις απαιτήσεις της καθαριότητας και γράσο. Πεισματάρης γέλη ή fiberglass παραμένει βγει πιο εύκολα όταν η πλάκα των ήλων είναι εμποτισμένο. Στα σαλόνι νυχιών μεγάλες ποσότητες υγρών για τον καθαρισμό, την απολύμανση και την απόσταση για μια ποικιλία της εργασίας είναι απαραίτητη, ως εκ τούτου, υπάρχει η nded καθαριστικό νυχιών Citrus ήπια σε τρία μεγέθη περιέκτη 100-5000 ml. Αντιστοίχιση φιαλών για την πλήρωση και την αφαίρεση των Καθαριστές είναι επίσης εδώ στο διαθέσιμες κατάστημα. NDED νυχιών Cleaner Citrus Ήπια - Premium Nail-Cleaner Citrus-Soft είναι προφίλ Gelschwitzschichtenentferner για νυχιών μοντελοποίηση, μανικιούρ και πεντικιούρ.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής