Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Nageltattoos πεταλούδα - χαρούμενο και εύκολο να εφαρμοστεί
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Ισχυρή Χρώμα και λεπτή υφή με ηλεκτρική σκούπα για ευκολία στα φυσικά και τεχνητά νύχια. Το πολύχρωμο Nageltattoos Πεταλούδα είναι πολύ εύκολο να ισχυθούν. Τα τολμηρά χρώματα που ταιριάζουν τα αυτοκόλλητα νυχιών ιδιαίτερα καλά να ισχυρή καρφί - και τις επικαλύψεις UV γέλη. Ένα Σφράγιση εξασφαλίζει μεγάλη προσκόλλησης στην επιφάνεια των νυχιών.

Η βάση για τέλειο μέλλον τέχνη νυχιών είναι μια καλά προετοιμασμένη καρφί. Για η εφαρμογή της Nageltattoos τα νύχια είναι πεταλούδα ως συνήθως παρασκευασμένα, φυσικά νύχια είναι περιποιημένα και κατατίθεται, ξαναχτίστηκε μοντέλο τοποθεσία καρφιά και σκληρύνει. Μια λάκκα, εξυπηρετούν ως βάση για το καρφί τέχνης αυτοκόλλητα UV βερνίκι ή χρώμα πηκτωμάτων, ιδανικά με έντονα χρώματα. Τα επιθυμητά Καρφί αυτοκόλλητα είναι μοτίβο με το αλουμινόχαρτο καρφί από την πλώρη, χωριστά και στο νερό σύνολο. Μετά από περίπου ένα λεπτό, η υποστήριξη μπορεί να είναι εύκολα από το τατουάζ Αφαιρέσετε αυτοκόλλητα, αυτοκόλλητα μοτίβο δοχείο με ένα ζευγάρι τσιμπιδάκια, λίγα λόγια Στραγγίστε και να τοποθετηθεί πάνω στο νύχι. Με τη βοήθεια του ένα Zellette είναι Υγρασίας απορροφήσεως, αυτό είναι καρφί τατουάζ στο καρφί ομαλή. Μετά την ξήρανση του συνόλου των νυχιών είναι κορυφαίο παλτό ή σαφής βερνίκι σφραγισμένα. Αυτό δημιουργεί ένα πολύ ανθεκτικό Nailart.

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4
Επισκόπηση
5
3
4
0
3
0
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής