Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Γάτα ολόγραμμα Εμφάνιση 3 x 6 mm
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Η εκθαμβωτική γάτα από τα γύρο ολόγραμμα οθόνη 3 x 6 mm 12 χρώματα είναι ιδανικό όταν λαμπερά και εντυπωσιακά κυριώτερα σημεία θα πρέπει να ενσωματωθεί το καρφί. Τα δάκρυ-διαμορφωμένα μπαίνουν πατημένο το Modellagemasse και ανάλογα ανάλογα με το υλικό για την θεραπευτεί. Μια σφραγίδα διασφαλίζει την ανθεκτικότητα και μεγάλη λάμψη.
Πριν από τα μάτια της γάτας από την οθόνη όπως ένα καρφί τέχνης μπορούν να ενσωματωθούν, ακριλικό ή τζέλ νυχιών πρέπει να εγκατασταθεί προσεκτικά. Αρχειοθετείται στο φυσικό νύχι και επάνω. Ένα αλφαβητάρι εξασφαλίζει την απαιτούμενη προσκόλληση του εγχυτήρα πάνω στο νύχι. Στρώμα από το στρώμα των νυχιών θέση μοντέλο με την C-καμπύλη διαμορφώνεται τώρα, στο τελευταίο στρώμα του δομή, εισάγεται το στρας από της γάτας ολόγραμμα επιθυμία οθόνη 3 x 6 mm και με σκληρύνει ή με αποξηραμένα. Έτσι, οι καταθέτες τηρούν σταθερή στο τεχνητό νύχι. Ένα κορυφαίο παλτό εφαρμόζεται για μακρά διάρκεια και γυαλιστερό. Η σφράγιση gel είναι βαμμένο σε ένα λεπτό στρώμα πάνω στο νύχι και να σκληρύνει στο Υπεριώδες φως για δύο έως τέσσερα λεπτά. Μετά την οριστική θεραπεία με σκούπα και στίλβωση, λάμπει το καρφί για μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι μόνιμα γρατσουνιά-ανθεκτική.
Διαστάσεις
+
0.025 Μέτρα (m)
0.005 Μέτρα (m)
0.025 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής