Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Χάνδρες οθόνη (γύρος) 1 mm
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

µΟγή ασημένια σφαιρίδια από την εμφάνιση του είναι πολύ απλή. Τα ευγενή αποτελέσματα που πλάθω έτσι, σχεδόν απεριόριστες. Των καταθετών ως μεμονωμένα κομμάτια, σε ομάδες ή σε διάφορα μεγέθη μπορούν να εφαρμοστούν στο νύχι διάσπαρτα. Ευκολία στη χρήση και εύκολη αφαίρεση της οθόνης είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.
Πριν μπορείτε να εμφανίσετε το σχεδιασμό καρφί τέχνης με τα μαργαριτάρια από τα κρυστάλλινα πέτρες (γύρος) 1 mm, το καρφί έχει συσταθεί ως συνήθως. Το γεμάτοι νύχι, το επιθυμητό C-καμπύλη διαμορφώνεται στα στρώματα. Στο τελικό παλτό ακόμη υγρό, ακρυλικό, φίμπεργκλας ή πήκτωμα τοποθετούνται έπειτα το στρας. Να το πινέλο με gel είναι υγραίνεται, το ραβδί πέτρες που είναι εύκολο να βούρτσα και μπορούν να τοποθετηθούν πάνω στο νύχι. Από σκλήρυνση υπό UV φως gel ή ξηρό αέρα για ακρυλικό μοντέλο στρωμάτων, τα στρας είναι σταθερή ευθύνεται για το καρφί. Λάμψη παρέχει μόνιμη υποστήριξη και το επιπλέον μια σφραγίδα. Το ειδικό gel έχει βαρεθεί να εφαρμόζεται στο νύχι και την θεραπευτεί. Εφαρμόζοντας την σκούπα και στίλβωση την γρατσουνιά-ανθεκτική λαμβάνει το επιθυμητό διαρκή λάμψη Φινλανδικά.
Διαστάσεις
+
0.025 Μέτρα (m)
0.005 Μέτρα (m)
0.025 Μέτρα (m)
Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
1
Επισκόπηση
5
0
4
0
3
0
2
0
1
1

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής