Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / πραγματικά λουλούδια
Αποξηραμένα λουλούδια για την οπτική επίδραση του νυχιών σχεδιασμός
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Θα βρείτε ότι τα νύχια σας διατηρούνται πράγματι και έχουν ένα όμορφο οπτικά μήκος, αλλά χάνετε το οπτικό WOW - αποτέλεσμα; Το μπορεί να είναι απλά και γρήγορα με μια δημιουργική, μοναδικές nail art αλλαγή. Ακόμα μπορεί να είναι σύντομα με όμορφα λουλούδια για τα νύχια δώρα, αντί για ένα μπουκέτο λουλούδια. Θα αισθάνεστε για πραγματικό, πολύχρωμο αποξηραμένα λουλούδια για τουλάχιστον τόσο ευτυχής όπως τα νύχια σας σχετικά με τα λουλούδια. Μπορείτε εύκολα να είστε εφαρμογή του νυχιού, για να γίνει αυτό, χρειάζεστε λουλούδια και του ξύλινου στικ πορτοκαλιάς, μόνο επιπλέον στο νύχι του modeling, μας αποξηραμένα καρφί τέχνης η οποία είστε το Κατάστημα να παραγγείλετε. Λαμβάνουν τα λουλούδια, με την υγραμένη άκρη του το Πορτοκαλί ξύλινο applicator ραβδί για και βάζουμε ακόμα όπως εσείς επιθυμείτε στην τελευταία υγρό gel ή ακρυλικό στρώμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε το κάτω από ένα Ειδική λάμπα UV να θεραπεύσει. Μετά από αυτά τα βήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε το καρφί αποξηραμένα λουλούδια μόνο με υπερβολικό χρώμα, βερνίκι ή κορυφή Σφραγίδα παλτό. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ έξι διαφορετικές αποχρώσεις των λουλουδιών Αγαπημένο χρώμα στην τάξη, ότι θα υπήρχαν: πράσινο, πορτοκαλί, μπλε, κόκκινο, κίτρινο και μπεζ. Αφήσει τα δώρα με αυτό λουλούδια της υψηλότερης ποιότητας, των αγαπημένων σας. Σας εγγυόμαστε ότι αυτό Λουλούδια σε όμορφο σαφή βάζα, δεν μαραμένα στο σπίτι σας φθάνουν.

οδηγίες
+

βήμα 1: τα νυχιών πρέπει να είναι όσο μοντέλα που μπορείτε να αρχίσετε με την τέχνη νυχιών.

βήμα 2: τοποθετείτε τα αποξηραμένα λουλούδια, χρειάζεστε ένα του γέλη σφραγίσματος. Η θέση όπου θέλετε να βάλετε το λουλούδι όπως η άμορφη μάζα των κολλητών γέλη.

βήμα 3: μην τοποθετείτε τα αποξηραμένα λουλούδια σε το θεραπεύεται γέλη.

βήμα 4: τότε ας αυτό 2 λεπτά για να σκληρύνει.

βήμα 5: τώρα μπορείτε να με το σχεδιασμό των νυχιών θα συνεχίσει και σφραγίδα για την μοντελοποίηση.Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
4.75
Επισκόπηση
5
6
4
2
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής