Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Καρφί τέχνη φύλλων αλουμινίου κόλλα 5 ml - για σχέδια πολύ ανθεκτικό διαφάνεια
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Οικονομική και εύκολη στη χρήση και υψηλής πρόσφυσης είναι η τέχνη καρφί φύλλων αλουμινίου αυτοκόλλητα 5 ml, ιδανικό για χρήση στο σχεδιασμό νυχιών. Η κόλλα εφαρμόζεται απευθείας στο καρφί, στη συνέχεια, το κλείστρο είναι τοποθετείται και να πιέζεται στο. Μια τελική σφραγίδα το καρφί τέχνης δίνει μεγάλη αντοχή τους με γυαλιστερό.
Το καρφί τέχνης φύλλων αλουμινίου κόλλα μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στο σχεδιασμό νυχιών. Στο πρώτο βήμα, το νύχι με το buffer είναι ελαφρώς roughened και παρασκευάζονται με αλφαβητάρι για το καρφί αλουμινόχαρτο. Ένα λεπτότερο και πιο ομοιόμορφο στρώμα τσιμέντου προκαλείται από την ξηρά συνδέοντας πράκτορας, ένα σημείο του στροβιλίζεται είναι κατάλληλο πολύ καλά για τη διανομή. Το αλουμινόχαρτο επιλεγμένες καρφί αφαιρείται με σας δάχτυλα ή τσιμπιδάκια από το χαρτί υποστήριξη και τοποθετείται πάνω στο νύχι. Η σταθερή ευθύνης, με αποτέλεσμα ένα σκληρό ώθηση σε μια περίοδο περίπου 10 δευτερόλεπτα. Έχει στεγνώσει η κόλλα των νυχιών με το φύλλο μπορεί να αντιμετωπιστεί ως συνήθως περαιτέρω. Μια σφραγίδα με το κορυφαίο παλτό είναι ιδανική, ή μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και Διάφανο βερνίκι. Η κολλητική ταινία είναι κατάλληλη στο πλαίσιο της ένα ακριλικό ή τζέλ μοντελοποίηση και βελτιώνοντας τη πρόσφηση από τα στοιχεία της ταινίας εκεί.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

Ανατροφοδότηση
+
Συνολικές αξιολογήσεις
5
Επισκόπηση
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής