Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Στυλό
Καρφί τέχνη duo βερνίκι νυχιών στυλό καθαρό - χρώμα duo για το τέλειο σχεδιασμό
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Το δίδυμο τέχνη νυχιών, βερνίκι νυχιών στυλό επιτρέπει καθαρή καρφί δημιουργίες εν ριπή οφθαλμού. Ενώ το πινέλο είναι ιδανικό να ζωγραφίσει την πλήρη κάλυψη του καρφί, επίσης, ευαίσθητη μοτίβα ή διακοσμητικά σχέδια πάνω στο νύχι μπορεί να έφερνε στο μυαλό με την λεπτή άκρη του χρόνου. Αέρα ξήρανσης paint είναι κατάλληλο για φυσικά και τεχνητά νύχια και μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή ερμηνεία.
Η τέχνη νυχιών είναι για διαφορετικές καρφί σχεδιασμό δίδυμο βερνίκι νυχιών στυλό καθαρή σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων διαθέσιμων. Το Άσπρο σολομού χρώματος duos διαθέσιμα μπλε ροζ και Άσπρο, μπλε μοβ, ροζ μπλε,-ροζ. Πριν την εφαρμογή από τα κορυφαία στιγμή της αστάρι βαφής πρέπει να είναι εντελώς ξηρό, ένα υγρό σε υγρή εργασία για ιδιαίτερα προσοχή-αρπάζοντας σχέδια επίσης είναι δυνατόν ωστόσο. Πριν από την ζωγραφική τα φυσικά ή τεχνητά νύχια πρέπει σε μορφή παρουσιαστούν και να καθαρίζονται. Μια τελική σφραγίδα, για παράδειγμα με την κορυφή παλτό ή σαφές παλτό είναι συνιστάται να αποφύγετε αποχρωματισμό, ένα παλτό βάσεων, για μόνιμη λάμψη και αντοχή σε μηχανική επιρροές συνιστάται στο φυσικό νύχι.

Μόνο για επαγγελματική χρήση / Να εφαρμόζεται μόνο πάνω σε τεχνητά νύχια ή στο στρώμα βάσης

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής