Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών
Nail art Σκάει για παρουσίαση ή άσκηση στο σχεδιασμό νυχιών
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αυτά nail art Σκάει ένα επισυνάπτεται για καλύτερο χειρισμό, αποτελείται από μια άκρη για να το. Με αυτά τα σκάει να με απλό τρόπο και διαφορετικό τρόπο νυχιών σχέδια δημιουργήσετε και τη δημιουργικότητά του δεινότητα. Μέσω της πρακτικής και πολύ δημιουργικότητα να πάρει τα καλύτερα σχέδια, αλλά πρακτική θα όχι πάντα να δική νύχια. Μοντέλα δεν υπάρχουν πάντα. Είστε επομένως nail art Σκάει ο ευκολότερος τρόπος για να μάθουν τις τεχνικές μοντελοποίησης και τη ρουτίνα για να σας στην ανάγκη σχεδιασμό νυχιών.

Για τους πελάτες, η τέχνη νυχιών μπορεί να είναι επίσης πολύ πρακτικό σκάει. Τα περισσότερα έχουν τους πελάτες που θέλουν νύχια πραγματική ιδέα τι έχετε να αυτή τη φορά για ένα καρφί τέχνης. Με το σκάει μπορείτε απλά σημείο τους πελάτες σας, την τέχνη νυχιών. Αυτό διευκολύνει την απόφαση της σχέδια νυχιών και ο πελάτης λαμβάνει δείχνει μια εικόνα για την ποικιλία της προσφοράς σας.

Διαφορετικά χρώματα μπορεί να αναπαρασταθεί ως ακόμα καλύτερα. Το σωστό χρώμα είναι συνήθως πραγματικά ορατή μόνο όταν το πήκτωμα ή τα κατάλληλα γέλη λάκα και ακρυλικά χρώματα εφαρμόστηκαν σε μια άκρη.


Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής