Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Αυτοκόλλητα
Ολογραφική νύχι αυτοκόλλητα - πολύχρωμο νύχι τέχνης, εντυπωσιακή
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αν είναι παιχνιδιάρικο ή γραφικά - το κάνει το φανταχτερό μοτίβα, τα οποία έχουν να προσφέρουν την ολογραφική καρφί αυτοκόλλητο σε κάθε περίπτωση ειδική τέχνη νυχιών. Μπορεί τα μοτίβα αυτοκόλλητο ατομικά και εντελώς τακτοποιούταν μετά από αίτηση στο νύχι. µΕ το ολόγραµµα Αυτοκόλλητα είναι απλά κολλούν και τέλος σφραγίζονται.

Έτσι για ένα επαγγελματικό καρφί τέχνης ταιριάζει στο καρφί αυτοκόλλητο ολόγραμμα, Ποιος έχει το υλικό για να το catcher, επίσης το καρφί πρέπει ο ίδιος τέλεια στη σκηνή να χρησιμοποιηθεί. Για να γίνει αυτό, απαιτείται το συνηθισμένο προσεκτική προετοιμασία. Φυσικά νύχια είναι περιποιημένα, γυαλισμένο και στη συνέχεια προσεκτικά με το Χρωμάτισε το χρώμα της επιλογής σας, θέση μοντέλο καρφιά σε και στο τέλος χρωματιστούν. Το μικρό μπορεί τώρα για το καθαρό και στεγνό καρφί πλάκα Καρφί αυτοκόλλητα τακτοποιούνται. Τα επιμέρους μοτίβα είναι από το αλουμινόχαρτο μεταφορέα που και να τοποθετηθεί πάνω στο νύχι. Έχει τη θέση κάθε καρφί αυτοκόλλητα γίνεται με ήπια να πιέσει για την ευθύνη. Για μόνιμα όμορφο νυχιών σχεδιασμός και πολύ καιρό, που περιέχει τη δημιουργία στο τέλος είναι σφραγισμένη. Αυτό μπορεί είτε Κορυφαίο παλτό ή σαφής βερνίκι που χρησιμοποιείται.

Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής