Γραμμή επικοινωνίας μας:
+49 (0) 2428/8198992
Πιστοποιημένο ηλεκτρονικό κατάστημα
3 χρόνια εγγύηση σε όλες τις συσκευές
Αγορά για λογαριασμό & περισσότερα
Δώρα από 49,00 €
You are here: Νυχιών σχεδιασμός / Τέχνη νυχιών / Wraps
Καρφί φύλλων αλουμινίου Hi-gloss - για εξαιρετικές Nailarteffekte
Το χρώμα των εικόνων μπορεί να διαφέρει.
Λεπτομέρειες
+

Αν είναι κάποτε να την ελαφρώς διαφορετική εμφάνιση, στη συνέχεια η ταινία καρφί είναι γυαλιστερό ιδανικό. Το φύλλο έχει επικολληθεί στο νύχι καλά προετοιμασμένη και εξασφαλίζει αποτελέσματα που είναι μοναδική. Η εφαρμογή είναι δυνατή καθώς και σε ακρυλικό και γέλη νύχια πάνω στο νύχι, μια τελική σφραγίδα εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή.
Η εφαρμογή του φύλλου μεταφοράς είναι ευκολότερο από σκέφτεστε με κατάλληλες οδηγίες. Ένα λίπος - και χωρίς σκόνη και στεγνώσει νυχιού είναι σημαντικό κατά την προετοιμασία. Εφαρμόζεται ένα λεπτό στρώμα της κόλλας φύλλο αλουμινίου στο νύχι στην επιθυμητή περιοχή. Η κόλλα που αρχικά γαλακτώδες υιοθετεί μια διαφανή Χρώμα, φύλλο αλουμινίου νυχιών μπορεί να εφαρμοστεί. Με ένα σημείο του στροβιλισμού ή μια rosewood τοποθετείται και πιέζεται στο ραβδί το αλουμινόχαρτο. Ο προστάτης μπορεί να αφαιρεθεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα, το υψηλός-ερμηνείας καρφί τέχνης στοιχείο εμμένει σταθερά και ασφαλώς στο νύχι. Αυτό είναι η ταινία δεν θα βγει ή γδαρμένο sealer με βερνίκι νυχιών ή κορυφαίο παλτό συστήνεται. Χειρίζεται το καρφί τέχνης καρφί πλαστικό, σαφή δομή γέλη χρησιμοποιείται αντί το καρφί φύλλων αλουμινίου κόλλα για ευθύνη. Το κλείστρο εισάγεται από το πήκτωμα ελαφρώς να σκληρύνει και να πιεστεί, στη συνέχεια, ακολουθεί μια περαιτέρω θεραπεία κάτω από τη λάμπα UV. Εδώ, επίσης, μια σφραγίδα εξασφαλίζει μακρύ χερούλι και επιπλέον λάμψει πάνω στο νύχι.
Ανατροφοδότηση
+

Δεν υπάρχει κανένα σχόλιο σε αυτή τη γλώσσα γι 'αυτό το σημείο.

Αποκλειστικές προσφορές.Ακριβώς για σας. Εγγραφείτε τώρα κουπόνι ισχύει μέχρι τις 31.12.2012, από τη στιγμή που ένας χρήστης μπορεί να περιηγηθείτε από την αγοραστική αξία των 40 €
5€
nded διεθνής